Mathew inn i troppen mot Brann

Ifeanyi Mathew (22) er med i troppen som møter Brann til storkamp på Åråsen søndag 1. september.

Annonse:

Den nigerianske midtbanespilleren har trent med LSK en måneds tid etter at han kom tilbake fra låneoppholdet i tyrkisk fotball. Samtidig har det vært jobbet med å selge Mathew, men slik det ser ut nå blir han på Åråsen.

- Vi har vært i forhandlinger med en klubb i flere dager. Den prosessen er nå avsluttet. Mathew ønsker å bli i Lillestrøm. Han har trent med LSK hele tiden og forberedt seg normalt til søndagens kamp, og er nå disponibel for trener Jörgen Lennartsson, sier sportssjef Simon Mesfin.

- Mathew har trent med oss i en måned og har vært akkurat like god som han var i fjor. Det vil si at han har vært veldig god på alle treningene, sier trener Jörgen Lennartsson.

Les også: Kippe og Rafn på skolebesøk - 1000 elever på miljøkampen

Daniel Gustafsson og Daniel Pedersen nærmer seg skadefri status, men ingen av de to er med i troppen som møter Brann søndag - med avspark klokka 18.00.

- Risikoen med å bruke Pedersen i denne kampen vil være for stor til at vi velger å gamble. Leggen hans er ikke helt i hundre, så det vil være fare for at han slår opp skaden og et ute i lengre tid hvis han spiller. Men vi regner med at han er tilbake i kampen mot Rosenborg etter landslagspausen. Da håper vi også at Daniel Gustafsson er tilbake etter sin strekkskade. Ebiye Moses er også skadet og ikke med mot Brann, sier Lennartsson.

Kristoffer Ødemarksbakken har slitt med en skaden som gjorde at han måtte gå ut i pausen mot Haugesund, men er med i troppen.

- Ødemarksbakken gikk av i pausen sist med lårproblemer, og var først med og trente med laget igjen i dag. Men han blir i hvert fall med i troppen, så får vi se om han spiller fra start eller ikke, sier LSK-treneren.

Her er troppen mot Brann:

Marko Maric. Mads Hedenstad Christiansen, Mats Haakenstad, Tobias Salquist, Joonas Tamm, Simen Rafn, Ifeanyi Mathew, Aleksander Melgalvis, Magnus Knudsen, Fredrik Krogstad, Kristoffer Ødemarksbakken, Arnór Smárason, Simen Kind Mikalsen, Thomas Lehne Olsen, Frode Kippe, Josef Baccay, Erik Brenden, Sheriff Sinyan.

Les også: Strømbergs støtter årets miljøkamp mot Brann

Se video av Kippe og Rafn på skolebesøk fredag:


Annonse fra Eliteserien: