Matchvinneren tilbake i LSK etter flere utlån: - Slåss om plassen

Her fortviler Emil Gundelach Ødegaard etter at Josef Baccays straffespark spratt tilbake i mål etter keeperens redning. 21-åringen reddet to straffer og ble matchvinner.

Annonse:

- Det ble tatt seks straffer, jeg var vel på fem av de. Det er frustrerende, men vi vant til slutt, sier Ødegaard, som voktet buret i andre omgang for det gule laget.

Kampen sett under ett var det vel også fortjent at gultrøyene stakk av med seieren i årets tredje internkamp i LSK-Hallen. Les mer om kampen her.

Ødegaard reddet straffene fra Owusu og Slørdahl, og holdte på å få sin tredje redning da Baccay scoret, men ballen spratt tilbake inn i mål.

- I det jeg gikk ned der, så jeg ballen begynne å skli inn igjen mot mål. Da var det bare å komme seg opp kjappest mulig, men den klarte akkurat å snike seg over linja.

Keeperen som har vært på utlån i Levanger (1,5 år) og Grorud (3 år), tar med seg nyttig erfaring når han skal ta opp hansken om en av to keeperplasser.

- Fikk to år i PostNord og et år i Grorud. Dessverre ble jeg skadet etter syv kamper i fjor, men jeg har fått med meg mye erfaring. Så er det bare å slåss her for å bli en av to målvakter, det er målet.

Nå er han tilbake i LSK - og den nye treningshverdagen har vært tøff.

- Det har vært tungt. Det er mye trening, tung trening. Kroppen klarer ikke alltid å hente seg helt inn igjen, men det handler om å gjøre de rette tingene hver dag. Få i seg nok med søvn, mat og hvile. Så det er bare å jobbe på hver eneste dag, vise seg frem og ta hver mulighet man får, forteller 21-åringen.

PS! Vi laget en «Innsiden»-versjon av internkampen. Den vil komme i løpet av dagen.

Se videointervju med Emil Gundelach Ødegaard her:


Annonse fra Eliteserien: