Internkampen ble avgjort på straffer - Ødegaard reddet det gule laget

(LSK Gul - LSK Svart 2-2, 7-6 etter straffer) Det gule laget ledet komfortabelt 2-0, men scoringer av Lars Ranger og Edmund Owusu sørget for at internkampen måtte avgjøres på en uhøytidelig straffesparkkonkurranse. Der var keeper Emil Gundelach Ødegaard og det gule laget sterkest.

Annonse:

Den 21 år gamle keeperen hadde faktisk hånda på ballen på samtlige seks forsøk fra det svarte laget - bortsett fra Lars Rangers første straffespark.

Kampen sett under ett var det vel også fortjent at gultrøyene stakk av med seieren i årets tredje internkamp i LSK-Hallen.

Her kan du se internkampen på rb.no!

REDNINGSMANN: Emil Gundelach Ødegaard reddet to straffespark og sørget for at det gule laget vant.

Etter scoringer av Thomas Lehne Olsen (straffe) og Espen Garnås ledet laget 2-0 til pause. Men to sene scoringer av Lars Ranger og banens yngstemann, Edmund Owusu (16), sørget for at en vinner måtte kåres etter straffesparkkonkurranse.

Der reddet Ødegaard forsøkene fra både Edmund Owusu og Philip Slørdahl - og dermed vant det gule laget kampen.

- Det er jo synd at vi ikke får spilt treningskamper, for det er litt vanskelig hvor vi er i landskapet nå. Men vi får kampfølelsen med å spille disse internkampene. Det gule laget var betydelig bedre i første omgang. Da slapp ikke det svarte laget til i det hele tatt, bortsett fra et skudd fra Helland. Spesielt første omgangen var bra med et stort tempo, sier trener Geir Bakke.

Lagoppstillingene:

LSK Gul: Mads Hedenstad Christiansen (Emil Gundelach Ødegaard i 35 min) - Eskil Edh, Erik Tobias Sandberg, Espen Garnås, Vetle Dragsnes - Fredrik Krogstad, Magnus Knudsen, Kaan Kairinen (Martin Bergum i 35 min) - Uranik Seferi, Thomas Lehne Olsen, Daniel Gustafsson.

LSK Svart: Alex Craninx - Lars Ranger, Philip Slørdahl, Igoh Ogbu, Josef Baccay - Ulrik Mathisen, Ifeanyi Mathew, Gjermund Åsen - Pål-André Helland (Edmund Owusu i 35 min), Kent Håvard Eriksen, Tobias Svendsen.