Martin og Martin: Her er LSKs E-sport-lag!

FIFA-Spillerne Martin Larsen (23, til venstre) og Martin Ottinsen Thuve (20) skal representerte Lillestrøm Sportsklubb i eSerien.

Annonse:

Lillestrøm Sportsklubb skal være med Norsk Toppfotballs storsatsing på E-sport og fotballspillet FIFA. Med seg på laget har de nå signert Martin og Martin som skal representere klubben og kjempe om de gjeveste plassene i eSerien.

Les også: LSK satser på E-sport: Slik blir eSerien

- Som LSK-supporter er det en stor ære og mulighet å få representere sportsklubben. Jeg skal gi alt for laget og tror vi kan kjempe helt dere oppe, sier en ambisiøs Martin Ottinsen Thuve.

Langhus-gutten har stor tro på laget og sin lagkamerat.

- Martin Larsen er fryktelig god. I tillegg har vi et godt samarbeid som gjør at vi kan lære av hverandre, sier 20-åringen.

Martin Larsen deler kollegaens ambisjoner og har klokkertro på at LSK også skal vise seg på E-sport-kartet.

- Vi kan absolutt være helt der oppe. Første prioritet blir å komme seg til sluttspillet. Og i sluttspillet kan alt skje. Martin Thuve og jeg har allerede fått et godt forhold som er kjempepositivt for både trivselen og lagånden, sier Larsen.

Han er fra Karmøy, men er stolt over å kunne representere en av Norges største klubber.

- LSK er en klubb alle kjenner og jeg er veldig fornøyd med å kunne representere klubben. Jeg er stolt over å kunne være med på å utvikle markedet for E-sport i Norge.

Turneringen starter 9. april og sendes gratis på Dplay og Discovery sine streamingtjenester. E-sportansvarlig Jørgen Heen Enger gleder seg til sesongtart og har stor tro på FIFA-duoen.

- Vi har signert to spillere som er i toppen av FIFA-Norge. Disse kan nå så langt de bare vil, og jeg er sikker på at de vil vise seg frem og representere klubben på en formidabel måte, sier Jørgen Heen Enger.

Mest Lest

Annonse fra Obos-ligaen: