Markedsfredag: Ragn-Sells og Eventgarden med nye avtaler

Det er en stor glede å kunne annonsere at Ragn-Sells og Eventgarden har forlenget sine partneravtaler med Lillestrøm Sportsklubb.

Annonse:

Ragn‐Sells er et 100% familieeid miljø- og gjenvinningsselskap etablert i Norge, Sverige, Danmark og Estland. Kjernevirksomheten er transport, sortering og bearbeiding av avfall fra næringslivet og private. Av dette avfallet produseres sekundære råvarer som papir, plast og metaller til verdensmarkedet.

Les også: Nå kan dere kildesortere med Ragn-Sells på Åråsen

Ragn-Sells viktigste oppgave er å ta vare på ressursene i avfallet. Selskapet jobber derfor kontinuerlig med innovasjon for å løfte avfallet oppover i avfallshierarkiet og øke gjenvinningsgraden. Ragn-Sells er også opptatt av å ta vare på samfunnet rundt oss og er det første selskapet i Norge som er sertifisert på samfunnsansvar

- Ragn-Sells har vært en samarbeidspartner siden 2005 og vi er svært glade for at de har forlenget samarbeidsavtalen med LSK i to nye år. De er godt synlig på stadion, er aktive i nettverket vårt og bidrar til sikker at alt avfall på Åråsen blir sortert på en god og bærekraftig måte, sier daglig leder Robert Lauritsen.

FORLENGER: Bård Sørlie i Eventgarden og Kari Herredsvela i LSK er glade for å ha signert ny samarbeidsavtale.
FORLENGER: Bård Sørlie i Eventgarden og Kari Herredsvela i LSK er glade for å ha signert ny samarbeidsavtale.

En annen partner som har vært med i flere år er Eventgarden. Selskapet ble opprettet i 2003 og har hovedkontor på Skjetten.
Kjernevirksomhet består av tre satsningsområder:
Produksjonseventer, teambuilding og lokasjonsdrift.

- Eventgarden AS har gjennom 20 år levert unike opplevelser og skreddersydd innhold for norsk næringsliv. Vi er med i sponsorpoolen for å knytte til oss gode samarbeidspartnere og kunder. Potensialet er stort og godt, men det tar tid å bygge relasjoner, sier daglig leder Stian Bruaset i Eventgarden.

Vi gleder oss til godt samarbeid med Ragn-Sells og Eventgarden i tiden som kommer!

 

 

Annonse fra Eliteserien: