Proffklær

Markedsfredag: Proffklær AS ny sølvpartner - Areal & Bolig forlenger

Den velkjente rally-profilen Thomas Schie og hans Proffklær AS setter LSK-gassen i bånn og går inn som utvidet sølvpartner i sponsornettverket. Areal & Bolig er også klar for ny sesong som sølvpartner.

Annonse:

- Vi er veldig glade for å få med Proffklær AS på en utvidet sølvpartner-avtale som også inneholder ekstra profilering og Led Board, i tillegg til ekstra billetter slik at de kan ha med kunder på kamp. Avtalen er i første omgang på to år, men vi håper og tror på et langt og godt samarbeid, sier salgs- og partneransvarlig i LSK, Kari Herredsvela.

Her kan du bli bedre kjent med Proffklær AS!

Thomas Schie - velkjent bilsportutøver og Viasat-ekspert - startet Proffklær i 2005 sammen med kompanjong Sven Erik Korsnes. Selskapet har hatt en formidabel vekst, og nå håper Lørenskog-mannen - som bor i Fetsund - at toårsavtalen med LSK skal bidra til at bedriften vokser ytterligere.

- Både Sven Erik og jeg har fulgt med Lillestrøm i alle år, men vi blir jo med som partner først og fremst fordi vi tror at det vil skape gode synergier for oss. Vi har hørt fra mange at sponsorpoolen til LSK er bra, og vi har tidligere jobbet i andre nettverk - og vet at konseptet fungerer. Det er en fin måte å skaffe seg nye relasjoner på. Vi ser fram til både å skape business og også bidra til at andre i poolen får det samme tilbake. Denne siden av Oslo er et veldig spennende nedslagsfelt for oss, sier Schie.

- Fortell om Proffklær AS?

- Sven Erik Korsnes og jeg etablerte bedriften i 2005. Vi startet på bar bakke, men det har vært en hyggelig reise - og i 2022 omsatte vi for 95 millioner kroner. Vi har produkter til alle typer bedrifter, men vi er størst på bygg og anlegg, bil, lagerlogistikk og tyngre arbeidsklær. Vi har 18 ansatte og holder til på Alnabru der vi har 1500 kvadratmeter med lokaler som inneholder butikk, lager og kontorer, forteller Thomas Schie - som gjennom Proffklær har vært en viktig sponsorpartner i en årrekke for Dennis Hauger.

NY AVTALE: Areal & Bolig-duoen Herman og Eirik Nordeide har signert som sølvpartner, og er også med som sponsor på LSK-programmet FuglaXtra før hver hjemmekamp.
NY AVTALE: Areal & Bolig-duoen Herman og Eirik Nordeide har signert som sølvpartner, og er også med som sponsor på LSK-programmet FuglaXtra før hver hjemmekamp.

Areal & Bolig-sjef Eirik Nordeide og sønnen Herman har i flere år vært en bidragsyter på flere områder for Lillestrøm Sportsklubb. Nå har eiendomsutvikleren signert på en sølvpartner-avtale. 

- Areal & Bolig har vært en sponsor og støttespiller for LSK på forskjellige nivåer i mange år. Da vi var med på å hente Petter Myhre og Pål-André Helland til klubben hadde vi brukt så mye penger at vi ble lagt til sponsornettverket. Vi fikk utelukkende positive opplevelser som en del av nettverket. Men hovedgrunnen for vårt engasjement er at vi er Fugla. Ledelsen i Areal & Bolig kan bli omtalt som pasient, mens gutten på gulvet har med sitt livslange medlemskap i klubben samme diagnose, melder far og sønn Nordeide.

Les også: LSK og Areal & Bolig lager FuglaXtra

LSK-patriotene har store drømmer på vegne av klubben, og håper også at partneravtalen skal løfte bedriften.

- Målet vårt for samarbeidet er å hjelpe Fugla til seriegull. Videre så bruker vi allerede flere av de andre aktørene i nettverket som leverandører til våre prosjekter. Vi håper å videreutvikle våre relasjoner til alle sponsorer i nettverket.

- Fortell om Areal & Bolig?

- Vi leverer boliger til salg i det åpne markedet. Vårt neste prosjekt består av 34 enheter på Sandhaugen på Eidsvoll Verk. Vi kan levere gode investeringsmuligheter der andre aktører i nettverket kan få muligheten til å komme inn tidlig i prosjekter.

- For oss er det også viktig å bruke aktører fra sponsorpoolen når muligheten er der. Dette gjelder alt fra profilering og juridiske tjenester til andre produkter og tjenester. Vi kan absolutt anbefale LSK sitt sponsornettverk til andre bedrifter. Dette har vi også allerede gjort til venner og samarbeidspartnere, forteller Eirik og Herman Nordeide.

Her kan du bli bedre kjent med prosjektene til Areal & Bolig!

Se video-intervju med Thomas Schie:


Annonse fra Eliteserien: