Markedsfredag: Logistikkhuset og Republic nye partnere - Rett24 og Zen Finans med videre

To nye partnere har signert sponsoravtaler med LSK: Logistikkhuset (bildet) og Republic Sportsbar. Like gledelig: Rett24 og Zen Finans er med videre!

Annonse:

Ikke en fredag uten gledelige nyheter fra markedsavdelingen, og det er stor stas å ønske både nye og gamle samarbeidspartnere velkommen til et nytt år i sponsornettverket.

Først ut: Logistikkhuset - som har signert som sølvpartner.

- Vi synes det er stort at Logistikkhuset blir en del LSK Business Club. Logistikkhuset og LSK er nesten naboer, og de er et fint supplement til LSK og Fuglafamilien, sier salgs- og partneransvarlig Kari Herredsvela i Lillestrøm Sportsklubb. 

Logistikkhuset ble etablert i 1997 og har hatt god og stabil drift gjennom alle år. Her kan du bli bedre kjent med vår nye partner!

- Vi ser stadig fremover, og søker hele tiden nye samarbeidspartnere. Kontinuerlig jobbes det med effektivisering av løsninger og tilegning av ny kunnskap. Logistikkhuset har et bredt utvalg av løsninger innen pakking, lagring og distribusjon (3PL), med høy kvalitet for ulike bransjer. Og har gode tradisjoner med lojale kundeforhold som varer over mange år. Tette bånd med personlig oppfølging skaper også en trygghet for kundene, forteller daglig leder Ulf Ristebråten i Logistikkhuset.

Etter pandemien ønsker bedriften å oppgradere markedssatsingen, og gjennom LSK-avtalen håper Logistikkhuset selvsagt å tiltrekke seg nye kunder, skape relasjoner - og langvarige forretninsforbindelser.

Republic Sportsbar tar også steget inn i LSKs sponsorpool og har signert på en bronseavtale.

NY PARTNER: Republic-medeierne Morten Skjalg Olsen og Geir Thomassen tar sats og blir en del av LSKs sponsornettverk.
NY PARTNER: Republic-medeierne Morten Skjalg Olsen og Geir Thomassen tar sats og blir en del av LSKs sponsornettverk.

- Vi er jo en Lillestrøm-pub og vi er store supportere av LSK, i tillegg til at klubben betyr mye for mange av våre gjester. Derfor synes vi det er fint å gi noe tilbake. Bransjen vår har ligget med brukket rygg ganske lenge på grunn av pandemien, men vi har utvidet kapasiteten vår og føler at timingen er god for vekst, sier medeier Morten Skjalg Olsen.

Samarbeidet har allerede startet ved at utestedet i Lillestrøm sentrum arrangerte etterfest på LSKs kick off i forrige.

- Det var et veldig vellykket arrangement for alle parter, og vi gleder oss til nye arrangementer sammen med LSK, sier en annen medeier, Geir Thomassen.

- Vi sier samtidig fra oss VIP-plassene i avtalen vår slik at vi kan få flere sesongkort som vi kommer til å gi bort til noen familier som synes det er for dyrt med sesongkort på Åråsen. Det kommer mer informasjon om dette på Republics Facebook-side, tillegger Morten Skjalg Olsen.

Her kan du sjekke ut Republic Sportsbar på Facebook!

NY AVTALE: Kjetil Kolsrud (til venstre) og Rett24 tar fatt på sitt tredje år som LSK-partner.
NY AVTALE: Kjetil Kolsrud (til venstre) og Rett24 tar fatt på sitt tredje år som LSK-partner.

Rett24 - drevet av LSK-patriotene Kjetil Kolsrud og Runar Myklebust - gyver løs på sin tredje sesong som LSK-partner. Høsten 2017 startet lørenskogingen Kolsrud - med bakgrunn som blant annet journalist i Romerikes Blad og nyhetssjef i Aftenposten - opp nettsatsingen som har som formål å publisere uavhengig journalistikk og debatt om nasjonale og internasjonale rettsavgjørelser, lovforslag, uttalelser og bransjenytt for jurister.

Rett24 har siden oppstarten hatt en formidabel vekst. Her kan du sjekke ut nettsiden!

- Med bare to ansatte er det nok ikke så mange bedrifter som bruker en så stor del av omsetningen på et sponsorat, men vi synes det er veldig gøy å være en del av sponsornettverket til Lillestrøm, sier Kolsrud.

Les også: Rett24 ny partner: - Handler om å følge en drøm

Det er også en stor glede å kunne annonsere at Zen Finans blir med som bortekampsponsor også i 2022. 

BORTEKAMPSPONSOR: Zen Finans fortsetter som bortekampsponsor i 2022.
BORTEKAMPSPONSOR: Zen Finans fortsetter som bortekampsponsor i 2022.

Edmund W. Ellingsen (Skedsmokorset), Stian Nesjø (Fetsund), Mehran Zareie (Lørenskog) og Stian Svensson Hexeberg (Lillestrøm) står bak selskapet som på en måte er Romerikes svar på «Luksusfellen».

For Zen Finans handler om å hjelpe folk som har havnet i økomomisk uføre.

- Vi hjelper primært privatpersoner som har havnet i vanskelige situasjoner og sørger for at de får refinansiert dyr gjeld. Har man inkasso- og betalingsanmerkninger prøver vi å bli kvitt det ved å refinansiere boliglån. Så du kan godt si at vi er en lokal variant av «Luksusfellen», sier markedssjef Stian Svensson Hexeberg i Zen Finans. 

Han gledet seg stort over fjorårets gode LSK-sesong, og håper at årets mannskap klarer å følge opp når sesongen starter borte mot HamKam lørdag klokka 16.00.

- Vi er glade for at vi gjennom dette sponsoratet også kan bidra til at det blir fyldig dekning av LSK på de 15 bortekampene i Eliteserien denne sesongen, sier Stian Svensson Hexeberg.

Her kan du kontakte Zen Finans for å få hjelp med din privatøkonomi!

Annonse fra Eliteserien: