Markedsfredag: Den gode summetonen med ice fortsetter

Norges tredje største telekom-selskap kom inn som et friskt pust i LSKs sponsornettverk for halvannet år siden. Nå har storkundeansvarlig Ole Martin Nilsen og salgssjef Eivind Antonio Johansen i ice bedrift signert på en ny toårsavtale som sølvpartner.

Annonse:

I september 2022 kom ice bedrift inn som ny partner i LSKs sponsornettverk, og nå er avtalen forlenget med to nye år.

Her kan du bli bedre kjent med ice bedrift!

- Vi er veldig stole av at Ice - som har vært med i halvannet år fra før - nå har signert på en ny toårsavtale. Veldig fornøyd med å ha et så stort og fremadstormende selskap videre med på laget, sier salgs- og partneransvarlig Kari Herredsvela.

- Det er veldig fint å være med i nettverket. Det er et veldig åpent og inkluderende nettverk, og vi har vært med på både frokostmøter, døråpner-konseptet og møteforum. Overalt er vi veldig velkomne. Og det er ikke noen tvil om at det har gitt business - samtidig som vi har gitt business til andre aktører i sponsornettverket, sier storkundeansvarlig Ole Martin Nilsen.

Mye har skjedd i det gulsvarte mobilselskapet de siste årene. Helt siden ice lanserte mobiltelefoni og startet utbygging av mobilnettet har selskapet hatt ett mål for øyet; å utfordre og forbedre det norske mobilmarkedet, til det beste for norske bedrifter og forbrukere. Gjennom de første åtte årene som mobiloperatør gikk man fra én kunde og én mobilmast, til over 900 000 kunder. 

Fra våren 2024 er Altibox, ice og NiceMobil samlet i én felles organisasjon: Lyse Tele AS.

- Vi er blitt kjøpt opp av Lyse, og nå er vi et fullintegrert telekom-konsern med et helt annet utgangspunkt og mye større kraft. Vi har over 900 000 abonnementer, og i bedriftsmarkedet har vi de mest lojale kundene i Norge – målet er helt klart at vi skal fortsette å vokse. I ice har vi gått fra å være rundt 300 ansatte i september 2022 til å bli rundt 1200 sammen med Altibox nå i Lyse Tele, sier salgssjef Eivind Antonio Johansen.

Både han og Ole Martin Nilsen har vært aktive bidragsytere til det gode miljøet og det velfungerende fellesskapet i LSKs B2B-nettverk.

- Vi håper at nettverket skal bidra til videre vekst, men vi har også skapt veldig mange gode minner i nettverket - og vi ser fram til flere i fremtiden. Ikke minst har vi et mål om å vinne sponsorturneringa i fotball en gang til, sier Eivind Antonio Johansen med et smil.

- Og så er det viktig også å få med at vi har en egen ice-butikk på Strømmen Storsenter som både privat- og bedriftskunder kan benytte seg av. Han som leder butikken er ihuga LSK-supporter, og både han og vi håper mange i Fuglafamilien vil stikke innom, tillegger salgssjefen.

Fakta om Ice

  • Bygger nasjonalt mobilnett
  • Over 900.000 kunder (60.000 bedriftskunder)
  • Forvalter en tredjedel av 4G/5G-frekvensene
  • Hovedkontor i Nydalen, Oslo

Se video-intervju med Ole Martin Nilsen, Kari Herredsvela og Eivind Antonio Johansen:


 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 03.05.2024
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (foto/video)