Markedsfredag: Advokatfirmaet Halvorsen & Co med ny avtale - Titan Venture FuglaXtra-sponsor

Gode påskenyheter fra markedsavdelingen: Mangeårig samarbeidspartner Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS har signert på en ny toårsavtale som sølvpartner. Espen Westerens Titan Venture AS blir ny FuglaXtra-sponsor.

Annonse:

Dermed nærmer Advokatfirmaet Halvorsen & Co seg 20 år som trofast LSK-partner.

Ny toårsavtale

- Halvorsen & Co er en totalleverandør av juridisk rådgivning for næringsliv, organisasjoner og privatpersoner. Vi holder til på Romerike og i Follo og er 31 spesialiserte advokater som tilbyr juridiske tjenester innenfor de fleste juridiske områder, med særlig fokus på forretningsjus, fast eiendom og insolvens/konkurs. Vi tilbyr i tillegg bistand innen familie-, arvesaker og personskade. Vi er opptatt av bærekraft og samfunnsansvar og er aktive på mange arenaer, sier daglig leder Lotte Lundby Kristiansen.

Les også: Fant hverandre gjennom LSKs sponsornettverk

- Vi er veldig engasjert i samarbeidet med LSK både sportslig og som en forretningspartner. Nettverket er veldig viktig for oss og en medvirkende faktor til at vi har hatt sterk økonomisk vekst de siste årene. Det er godt organisert og en veldig fin arena for å knytte kontakter og danne nettverk. I tillegg har vi det veldig hyggelig og sosialt på de forskjellige arrangementene.

- Dere er lokale og flinke til å gjøre business internt i LSK sitt B2B-nettverk, kan du fortelle litt om hvordan dere som bedrift jobber med de andre samarbeidspartnerne i nettverket?

- Vi jobber med mange av de andre samarbeidspartnerne i nettverket. Fordi vi har blitt godt kjent gjennom nettverket har det vært enkelt å ta initiativ til møter og danne samarbeid, som ganger begge parter. Vi har samarbeid innen de fleste bransjer som for eksempel markedsføring, regnskap, rengjøring, helsetjenester og kontorprodukter.

- Dere er gode på ulike nettverk i regionen, hva mener dere er suksessfaktorene som skal til for å lykkes med nettverking?

- For å lykkes må man sette av tid til å jobbe med nettverket. Vi er til stede på alle arrangementene, vi booker alltid møter med de vi snakker med og følger opp i ettertid. Jeg tror også det er viktig å være godt forberedt til arrangementene både når det gjelder kunnskap om de andre bedriftene, men også i forhold til egen presentasjon.

- Fortell litt om fagseminarene?

- Vi er så heldige å ha fått lov til å arrangere fire fagseminarer i nettverket. Vi håper å kunne dele noe av vår kompetanse med de andre deltakerne og vil også samarbeide med forskjellige sponsorer hver gang. Neste fagseminar skal handle om Kunstig intelligens. Det er veldig aktuelt akkurat nå. Vi vil belyse hvordan man kan bruke AI i egen bedrift og redegjøre for noen av de juridiske fallgruvene som kan oppstå ved bruken. Etter sommeren vil vi blant annet snakke om arbeidsrettslige temaer, nye regler du må være klar over som arbeidsgiver og employment branding. Vi mottar også gjerne forslag til temaer nettverket vil høre mer om, svarer Lotte Lundby Kristiansen.

Her kan du bli bedre kjent med Advokatfirmaet Halvorsen & Co!

Titan Venture AS ny FuglaXtra-sponsor

FUGLAGUTTER: Espen Westeren og hans Titan Venture AS blir samarbeidspartner for FuglaXtra. Sønnen Patric er også ivrig LSK-supporter.
FUGLAGUTTER: Espen Westeren og hans Titan Venture AS blir samarbeidspartner for FuglaXtra. Sønnen Patric er også ivrig LSK-supporter.

Før hjemmekampen mot Kristiansund mandag 1. april er vi også tilbake med en ny FuglaXtra-sesong. I år blir Titan Venture AS programmets samarbeidspartner, noe vi setter stor pris på.

Her kan du se tidligere utgaver av FuglaXtra!

- FuglaXtra har etter hvert blitt en fin tradisjon før hver hjemmekamp, og vi setter stor pris på at Espen Westeren og hans selskap gjør det mulig for oss å prioritere vårt lille LSK-show også i 2024. Ivar Hoff har også sagt ja til å bidra i sin rolle denne sesongen, men han er for tiden i Spania - og kommer sterkere tilbake litt senere på vårparten, sier kommunikasjonsansvarlig Morten Stokstad.

I årets første utgave av FuglaXtra - lages førstkommende tirsdag - er Thomas Lehne Olsen og Henrik Skogvold gjester.

- Det er hyggelig å kunne bidra til at det blir skapt engasjerende innhold rundt LSK før hjemmekampene på Åråsen. Det blir en spennende sesong, og som alltid er jeg optimist og håper på Fugla-herredømme i norsk fotball, sier Fetsund-mannen Espen Westeren.

Les også: Se spillernes versjon av «Aldri aleine til Åråsen»

Annonse fra Eliteserien: