Fant hverandre gjennom LSKs sponsornettverk

Daglig leder i Advokatfirmaet Halvorsen & Co, Lotte Lundby Kristiansen, er strålende fornøyd med at LSKs sponsornettverk har tilrettelagt for et godt samarbeid med Lillestrøm muskel- og leddklinikk - her ved osteopat Espen Ramsli Hansen og daglig leder Jeanette Riise.

Annonse:

I LSK er vi opptatt av å legge forholdene til rette for at våre partnere kan gjøre masse god business seg imellom. Det nevnte samarbeidet mellom Advokatfirmaet Halvorsen & Co og Lillestrøm muskel- og leddklinikk - som også inkluderer DNB - er et av mange gode eksempler på det.

- I Halvorsen og Co jobber vi mye med bærekraft og er veldig opptatt av dette med helse. Gjennom sponsornettverket til LSK har vi fått til et godt samarbeid med Jeanette og Lillestrøm muskel- og leddklinikk som kommer til oss og behandler våre medarbeidere. Vi har også en god helseforsikring for våre medarbeidere gjennom DNB, så vi er da tre aktører i nettverket som har fått til et godt samarbeid knyttet til bærekraft, og særlig god helse og livskvalitet, sier Lotte Lundby Kristiansen.

- Vi har fått mange nye samarbeidspartnere som vi jobber tett med, og også muligheten til å være med ute i bedriftene som vi gjør hos Halvorsen. Da sparer de også tid samtidig som vi kan være med på å bidra til redusert sykefravær, sier Jeanette Riise.

Advokatfirmaet Halvorsen & Co har et stort fokus på bærekraft i sin virksomhet.

- Vi var med på Action Now-prosjektet gjennom LSK og BDO. Etter at vi var ferdig med det, ønsket vi å jobbe mer strategisk med bærekraft. Vi valgte oss ut tre bærekraftsmål: Helse, likestilling og anstendig økonomi. Det jobber vi aktivt med nå, forteller den daglige lederen.

Ønsker du å bli LSK-sponsor? Ta i så fall kontakt med salgs- og partneransvarlig Kari Herredsvela på telefon 975 80 142 eller mail: [email protected]

- Nettverket er kjempebra sammensatt, og alle får en mulighet når man kommer inn som ny bedrift. Det har absolutt vært en spennende reise for vår del, sier Jeanette Riise.

Se intervju med Lotte Lundby Kristiansen og Jeanette Riise:


Annonse fra Eliteserien: