Mandag 5. mars kl. 18.30: Treningskamp mot RBK

UNICEF Mesterfinale-møtet med Rosenborg er utsatt til 25. april, men det blir likevel kamp mot trønderne førstkommende mandag.

De mange minusgradene satte en stopper for at Mesterfinalen kunne spilles på Åråsen 5. mars. Nå er det imidlertid klart at det blir treningskamp mellom fjorårets norgesmester og seriemester i LSK-hallen klokka 18.30.

Dermed blir det en heftig generalprøve for både Lillestrøm og Rosenborg før seriestarten den påfølgende helgen. Ingen andre norske toppserielag er i nærheten av å ha spilt så lenge i vår øverste liga - uten å rykke ned - som LSK (1975) og RBK (1979). 

- Dette blir en fin gjennomkjøring for oss. Kampene mellom Lillestrøm og Rosenborg har i mange år vært noe helt spesielt, sier LSK-trener Arne Erlandsen.

LSK-hallen har en tilskuerkapasitet på 1800 tilskuere, og vi forventer godt besøk - så her gjelder det å være tidlig ute. Dørene åpner klokka 17.30, og det blir stengt når det er fullt. Billetter selges ved inngangen. Pris: 100 kroner. De med sesongkort kommer inn gratis. Det samme gjelder de under 18 år.

Når det gjelder de som har kjøpt billett til UNICEF Mesterfinalen, så kan de benyttes når kampen spilles 25. april. Dersom man ønsker å få refundert billettkjøpet, så må man ta kontakt med Ticketmasters supportavdeling på 815 33133 innen 10. mars.

Annonse fra Eliteserien: