Mål-Tom: - Jeg er sjokkert

Med tre seriemål - på bare 12 kamper - er forsvarsspiller Tom Pettersson nummer to på toppscorerlista i LSK.

Annonse:

- Jeg er sjokkert - som alle andre, sier svensken med et smil.

Thomas Lehne Olsen er med 22 seriemål et hav foran den nest mestscorende Lillestrøm-spilleren i Eliteserien denne sesongen. Overraskende nok er Pettersson, som debuterte for LSK for under tre måneder siden, nummer to på toppscorerlista.

- Det føles som at jeg bare har vært på rett plass til rett tid. Det er bare å nyte det. Vi får håpe det fortsetter. Jeg tror rekorden min er tre seriemål på en hel sesong, og nå er jeg der på en halv sesong. Jeg har fem kamper igjen på meg til å slå rekorden, sier Pettersson.

Les også: 400 Ahus-ansatte klare for derbyet mot VIF

Han opplevde sitt foreløpige høydepunkt i LSK-karrieren da han satte inn det siste målet på Rosenborg, og sørget for noen herlige jubelscener foran egne supportere på Lerkendal.

- Det var utrolig. Man forsto mer og mer jo nærmere kampen man kom at det var en stor match. Det var fantastisk at vi kunne gi supporterne og oss selv så mye glede ved å snu kampen. Magisk, sier Tom Pettersson.

- Åråsen er i ferd med å bli utsolgt mot Vålerenga på søndag. Hvilke forventninger har du til den kampen?

- Store. Jeg har forstått at det er den største kampen i løpet av hele året. Det er jo sånne kamper man vil spille. Det kommer til å bli helt utrolig. Nå har vi to strake seire, så vi kan gå inn i det med stor selvtillit.

Vi runder straks 10 000 solgte billetter - her kan du sikre deg en av de siste plassene hvis du er rask!

Se video-intervju med Tom Pettersson:


Annonse fra Eliteserien: