400 Ahus-ansatte klare for derby: Takker Gulbrandsen og Gabrielsen

Her leverer Tobias Svendsen den svært populære gaven fra Fredrik Gulbrandsen og Ruben Gabrielsen til Ahus-ansatte: 400 billetter til kampen mot Vålerenga - som en hyllest av de som har jobbet hardt for fellesskapet under pandemien.

Annonse:

Viseadministrerende direktør på Akershus universitetssykehus, Jørn Limi, takker for det flotte initiativet fra de to tidligere Lillestrøm-spillerne. Nå stiller de ansatte på Romerikes største sykehus med en stor og sterk heiagjeng i søndagens derby mot Vålerenga.

GAVE: Ruben Gabrielsen og Fredrik Gulbrandsen ønsket å støtte både LSK og Ahus da pandemien brøt ut.
GAVE: Ruben Gabrielsen og Fredrik Gulbrandsen ønsket å støtte både LSK og Ahus da pandemien brøt ut.

- Denne kampen er jo selve indrefileten, så dette er helt supert. Veldig flott at alle som har stått på her får en slik påskjønnelse. Disse billettene gikk unna på tre kvarter. Vi gleder oss veldig, sier Limi - selv sesongkortholder på Åråsen.

- Det er vel fortjent at de ansatte på Ahus får komme på festen vi skal ha på Åråsen på søndag. Fredrik og Ruben er to gode gutter, og det er helt nydelig at de følger med og fortsatt er en del av Fuglafamilien, sier Tobias Svendsen.

- Mange tusen takk. Et flott initiativ, og veldig, veldig hyggelig å bli satt pris på på denne måten, sier Jørn Limi.

Vi nærmer oss 10 000 solgte billetter - kun få billetter igjen her!

Slik begrunnet Gulbrandsen og Gabrielsen fjorårets initiativ som nå blir en realitet:

- Vi ønsket å hjelpe klubben vi begge er så glade i, og samtidig bidra til at helsepersonellet som har stått på under corona-krisen får en skikkelig hyllest den dagen publikum igjen kan samles på større arrangementer. Vi drømmer om stående applaus til ære for leger, sykepleiere, hjelpepleiere og alle andre som har gjort en fantastisk innsats den siste tiden - på et utsolgt Åråsen, sa Gulbrandsen og Gabrielsen til lsk.no.

Les også: Fanzone på Lillestrøm Torv før derbyet

Se video med Tobias Svendsen og Jørn Limi:


Annonse fra Eliteserien: