Mageli kjøper 100 billetter til LSK - HamKam

Advokatfirmaet Mageli - der LSK-styreleder Morten Kokkim (til venstre) jobber til daglig - har kjøpt 100 billetter til Åråsen-premieren mellom Lillestrøm og HamKam.

Annonse:

Med kontorer både i Hamar og Lillestrøm følte Mageli for å gi sin støtte i jakten på #sofakamprekord på Åråsen tirsdag 7. juli.

Les også: Bli med på å sette sofakamprekord!

- Vi skulle etter planen ha vært godt representert med ansatte både fra Hamar og Lillestrøm på den opprinnelige seriestarten på Briskeby andre påskedag, men den ble jo som kjent avlyst. Ved å kjøpe 100 billetter på Åråsen 7. juli - 50 i bortesvingen og 50 blant LSK-supporterne - føler vi at vi er med og bidrar litt likevel. Det blir mange i advokatfirmaet som følger kampen fra sofaen, enten de bor i Hamar eller på Romerike. Så ønsker vi selvsagt å støtte LSK, sier Morten Kokkim.

Han gleder seg stort til at sesongen endelig kommer i gang. Fredag 3. juli er det bortekamp mot Grorud. Fire dager senere kommer HamKam til Åråsen.

- Det skal bli veldig godt å komme i gang, og forhåpentligvis kan vi få en god start. Den første hjemmekampen mot HamKam blir jo litt ekstra spesiell, det er et oppgjør som er blitt spilt mange ganger tidligere. Jeg håper at alle som er glade i LSK kan bli med å støtte klubben ved å kjøpe en billett til 50 kroner - selv om de må nøye seg med å se kampen på TV fra sofaen. Det vil komme godt med for klubben i en tid der betydelige inntekter er blitt borte. Jeg vil også oppfordre samarbeidspartnere og andre advokatfirmaer om å kjøpe billetter til Åråsen-premieren mot HamKam, sier LSK-styreleder Kokkim.

Alle som kjøper billett er med i trekningen av 2 VIP-billetter som inkluderer mat og storskjerm i VIP-lokalene på kampdag den 7. juli. I tillegg vil en av de som vippser 50 kroner til 1917 bli trukket ut til å få besøk i sin egen TV-stue av Arnór Smárason. Islendingen er dessverre skadet, men tar med seg produkter fra LSK-Shop og kommer på besøk til en av de som har kjøpt billett.

Annonse fra Obos-ligaen: