Mads bidro til U21-seier mot Sveits - nå venter Glimt i toppkampen

Mads Hedenstad Christiansen spilte fra start i U21-landslagets seier over Sveits, og ser nå fram til en spennende sesonginnspurt med Lillestrøm.

Annonse:

- Det var gøy endelig å få en U21-kamp igjen. Den forrige var vel borte mot Aserbajdsjan i fjor, sier Lillestrøm-keeperen.

Han startet lørdagens privatlandskamp mot Sveits, og ble sammen med flere andre spillere byttet ut etter en drøy time - på stillingen 2-1 til Norge. Til slutt vant Norge kampen 3-2 etter et overtidsmål av Tobias Christensen.

Colin Rösler var blant de som ble byttet inn og fikk en snau halvtime mot Sveits.

I gårsdagens kamp mot Spania - som hjemmelaget vant 3-0 - var det Kristoffer Klaesson som sto i mål.

- Det virker som Klaesson er førstekeeper akkurat nå, men det kan forandre seg fort. Målet er selvfølgelig å spille EM-sluttspillet neste sommer. Der deltar mange bra lag og mange gode spillere, så det er et mesterskap jeg absolutt ser fram til, sier Mads Hedenstad Christiansen.

Her kan du kjøpe billett til LSK - Glimt lørdag 1. oktober!

Men før den tid venter en særdeles spennende sesonginnspurt for tabelltoer Lillestrøm i Eliteserien. Lørdagens hjemmekamp mot Bodø/Glimt blir naturligvis en svært viktig kamp for et LSK som jager den første medaljen i serien siden 2001.

- Jeg er fit for fight, og gleder meg veldig til å møte Bodø/Glimt. Det blir en morsom kamp, sier Lillestrøm-keeperen.

Les også: Øyvind, Nicolai og over 100 andre fra Nesbyen heier på LSK mot Glimt

Annonse fra Eliteserien: