Klare for Åråsen-tur: Øyvind, Nicolai og over 100 andre fra Nesbyen heier på LSK mot Glimt

Øyvind Brusletten og sønnen Nicolai Sjåstad Brusletten (7) tilhører den store delegasjonen som reiser den lange veien fra Nesbyen til Åråsen for å heie på Espen Garnås og LSK mot Bodø/Glimt lørdag 1. oktober.

Annonse:

Totalt 107 personer med tilknytning til idrettslaget i Hallingdal setter av hele lørdagen for å få med seg toppkampen - som ligger an til å bli godt besøkt: Med over en uke igjen til avspark har vi nå passert 4600 solgte billetter.

- Turen og opplegget som er laget av Lillestrøm og Nesbyen IL er et kjempeflott tiltak. Responsen og påmeldingen har jo vært enorm for en kommune med litt over 3000 innbyggere. Her får man samlet både barn og voksne til en flott opplevelse for en rimelig penge. Det i en hverdag hvor mye har blitt alt for dyrt, og mange og tøffe prioriteringer gjerne må gjøres. Her kommer det til å bli store forventninger på forhånd, og garantert mange gode minner bli skapt underveis. Noe de kommer til å huske også når de har blitt voksne, sier Øyvind Brusletten.

Her kan du kjøpe billett til LSK - Glimt lørdag 1. oktober!

Sønnen Nicolai er selvsagt ivrig fotballspiller på Nesbyen Idrettslag, og 7-åringen gleder seg som bare det til toppkampen Lillestrøm - Bodø/Glimt.

HEIA LSK! Far og sønn Brusletten gleder seg til å se LSK - Bodø/Glimt på Åråsen.
HEIA LSK! Far og sønn Brusletten gleder seg til å se LSK - Bodø/Glimt på Åråsen.

- Det blir 3-0 til Lillestrøm, tipper Niclolai.

- Jeg husker jo ennå selv hvor stort det var å få reise på fotballturer til både Ullevaal og Liverpool da jeg var liten, og attpåtil få møte noen av de store profilene. Det er noe som setter spor i et ungt sinn, sier pappa Brusletten.

For bygda i Hallingdal er det selvsagt stort at lokale Espen Garnås er blitt en nøkkelspiller for Lillestrøm.

- Hva Espen Garnås betyr for både Nesbyen og fotballen i Hallingdal, føler jeg er vanskelig å sette ord på. Espen er beviset på hvor langt man kan nå ved å være seriøs. At man ikke må ha det rå talentet som Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard har, og slå ut i full blomst allerede tidlig i tenårene. Espen pekte seg tidlig ut som både tøff og duellsterk i Nesbyen IL og senere Hallingdal FK, og har kommet dit han er i dag med knallhard jobbing og en «aldri gi opp-holdning». Han både gleder og inspirerer mange små blåkledde i Nesbyen IL som flyr rundt på banen og ser for seg at de er Espen Garnås. Jeg både håper og tror at han ikke blir den siste Eliteserie-eksporten fra verken Nesbyen eller Hallingdal, sier Øyvind Brusletten.

LSK ønsker samtidig å takke daglig leder i Nesbyen Idrettslag, Per Rune Andersen, for godt samarbeid i forbindelse med turen til Åråsen. Vi krysser fingrene for en fin-fin tur og at Nicolai sin spådom om 3-0-seier til LSK slår til!

Les også: Fanzone på Lillestrøm Torv før kampen mot Glimt

Se video av far og sønn Brusletten - som gleder seg til Åråsen-tur:

Videoen er ikke tilgjengelig.

Annonse fra Eliteserien: