Arkel Romerike

Lysende godt samarbeid: Arkel Romerike ny gullsponsor

Lysende gode nyheter når vi er på vei inn i årets mørkeste måned: Arkel Romerike tar sats og rykker opp som gullpartner i LSK-sponsornettverk!

Annonse:

Bedriften med tilholdssted i Rælingen har hatt en formidabel vekst siden den første samarbeidsavtalen med Lillestrøm Sportsklubb ble skrevet for 15 år siden.

Nå er en ny toårsavtale signert. Arkel Romerike øker engasjementet og sikrer seg bransjeekslusivitet som gullpartner.

- Vi har hatt et fantastisk godt samarbeid med Arkel Romerike i mange år, og nå skal det bli enda bedre. En stor og viktig avtale som vi er stolte av, sier daglig leder i LSK, Robert Lauritsen.

Her kan du bestille elektriker-tjenester fra Arkel Romerike!

- Vi har vært med i LSK i 15 år, og har jevnt over hatt litt stigning i programmet. Vi ønsker å være inne som elektrikeren til både LSK og sponsorpoolen. Vi føler vi får bra business og god relasjonsbygging i nettverket. Også i OBOS-ligaen har sponsorpoolen fungert overraskende bra. Folk har vært positive, og det har nesten vært bedre enn før – selv med de begrensningene som har ligget der på grunn av Covid-19. Nå tar vi steget opp som gullpartner og får eksklusivitet som elektriker. Det tror vi blir veldig bra, sier daglig leder Øyvind Edvardsen.

NYTT LYS: Arkel Romerike har lagt inn nytt lys på Åråsen,
NYTT LYS: Arkel Romerike har lagt inn nytt lys på Åråsen,

Arkel Romerike er Lillestrøm Sportsklubbs leverandør på elektriske tjenester og har i samarbeid med Vanpee nylig sørget for nytt lys i lokalene på Åråsen og i LSK-Hallen. Bedriften har også hengt opp flaggene i Alexander Kiellands gate.

Les også: Investere i bedriftens vekst? Bli LSK-partner

- Vi ønsker å være den lokale elektrikeren på Romerike. Vi tar på oss de aller fleste oppdrag. Vi har mange store oppdrag for entrepenører, men ønsker også å være der for alle og enhver, sier Edvardsen.

- Vi oppfordrer ikke bare våre 160 samarbeidspartnere til å bruke Arkel Romerike. Vi kan trygt anbefale Arkel til alle som er glade i Lillestrøm Sportsklubb, sier Robert Lauritsen.

Les også: Smaksgaver ny partner - tilbud til hele LSK-familien

Se video om LSKs sponsornettverk:


Annonse fra Eliteserien: