LSK til semifinalen - slo Bryne 2-0

(Lillestrøm - Bryne 2-0) Scoringer av Thomas Lehne Olsen og Gary Martin sørget for at Jörgen Lennartssons gutter tok seg til cupens semifinale.

Etter en heller svak og målløs første omgang festet LSK grepet om kampen etter pause. Simen Rafn kom seg fint ned til dødlinja og la inn foran mål. Der var dagens kaptein, Thomas Lehne Olsen, sikker på labben - og bredsidet inn 1-0.

Tre minutter senere ble Fredrik Krogstad felt innenfor 16-meteren. Dommer Trygve Kjensli pekte på straffemerket. Og Gary Martin satte sikkert inn 2-0.

- Det var godt å gå videre. Det spiller ingen rolle hvordan vi gjør det. Jeg synes vi gjorde en OK andre omgang. Første omgang var dårlig. Men vi tar med oss 2-0 og avansement, sa Thomas Lehne Olsen til NRK etter kampen.

Dermed sikret Lillestrøm nokså enkelt plass i semifinalen - med norgesmesterne fra 1978-på tribunen. Tom Lund og lagkameratene forsvarte for 40 år siden cupgullet på Ullevaal stadion. Nå er Frode Kippe og de andre LSK-spillerne to seire unna å kopiere den bragden.

Cupens semifinaler trekkes fredag klokka 11.00.