LSK skapte mest - men Mjøndalen vant

(Mjøndalen - Lillestrøm 2-1) LSK skapte mest og dominerte banespillet, men det var Mjøndalen som dro i land seieren etter et uheldig selvmål av Espen Garnås.

LSK skapte flere store sjanser i starten på kampen. Daniel Gustafsson var involvert i de fleste av dem, men hadde ikke helt marginene med seg.

I stedet kunne Sondre Solhom Johansen heade Mjøndalen i ledelsen etter en corner like før pause

Etter 56 minutter ble Kent Håvard Eriksen, som tidlig ble byttet inn for en Thomas Lehne Olsen som hadde problemer med lysken, felt innenfor Mjøndalens 16-meter. Kaan Kairinen var sikkerheten selv fra straffemerket.

78 minutter kom kampens siste scoring da Espen Garnås var uheldig og satte et Mjøndalen-innlegg i eget mål.

Fire minutter senere var Fredrik Krogstad nær ved å utligne, men avslutningen gikk til side for mål. Michael Isaksen kunne også ha sikret 2-2 i sluttminuttene. Skuddet gikk via en Mjøndalen-spiller og like utenfor stanga.

Selv om det dermed ble årets første treningskamp-tap, hang ikke trener Geir Bakke med hodet etterpå.

- Vi åpnet ganske bra med tre store sjanser der vi burde ha satt et par av dem. Så ender det med at vi slipper inn et mål selv på corner. Vi vet jo at Mjøndalen er gode på dødball. Men vi må først og fremst være litt mer effektive. Det var det som manglet i dag, sier Bakke.

Thomas Lehne Olsen kjente litt smerter i lysken og ble tatt av banen før det var gått 20 minutter.

- Han kjente det litt i lysken da han var i full spurt, og slike varselsignal må vi ta på alvor. Forhåpentligvis er det ikke noe alvorlig, Thomas var god før han ble byttet ut.

Nå venter en siste treningskamp mot Stabæk før alvoret starter med serieåpning mot Strømsgodset 16. mai. LSK-treneren var fornøyd med mye også mot Mjøndalen.

- Har man tapt en fotballkamp, så har man tapt en fotballkamp. Men jeg er ganske fornøyd med en del av det vi gjør. Vi var skarpe i bakrommet innledningsvis, men så handler det om å få omsatt sjansene i mål.