Solid 2-0-seier over Sarpsborg - kunne ha vunnet mer

(Sarpsborg 08 - Lillestrøm 0-2) Thomas Lehne Olsen og lagkameratene leverte en meget solid bortekamp mot Sarspborg 08. Kapteinen ga LSK ledelsen like etter pause - og mot slutten av kampen doblet Eskil Edh ledelsen.

Annonse:

Thomas Lehne Olsen hadde i tillegg et skudd i stanga, i tillegg til at Lillestrøm skapte flere andre store sjanser, så seieren kunne faktisk ha blitt enda større.

- En veldig solid kamp for vår del. Jeg synes vi har full kontroll fra start til slutt. Det lille Sarpsborg skapte kom etter at vi hadde gjort noen personlige feil. Vi skapte tre-fire store sjanser i tillegg til målene, og vi kunne ha produsert ennå flere også hvis vi hadde vært litt mer presise, sier Thomas Lehne Olsen.

Blant annet skjøt Kaan Kairinen over fra prestasjon, Daniel Gustafsson skjøt rett på keeper alene med Sarp-målvakten - og kapteinen hadde selv et skudd i stanga på en god LSK-kontring regissert av Tobias Svendsen. 

Like etter pause headet LSK-spissen inn ledermålet etter et godt Lars Ranger-innlegg. På slutten av kampen fastsatte Eskil Edh sluttresultatet til 2-0 til Lillestrøm på et frekt frisparktrekk.  

- Jeg føler meg i bra form, men det er alltid mye lettere å få til noe når laget fungerer. I dag fikk hele laget til mye. Vi så igjen mye av det vi har trent på og var enige om på forhånd. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

- Begge treningskampene så langt har endt med seier på bortebane. Hva gjør det med laget inn mot seriestarten?

- Det er alltid godt å vinne, men vi prøver å se mest mulig bak resultatet. I dag synes jeg vi gjør mye bra både offensivt og defensivt. Hvis vi blir enda mer presise på den siste tredjedelen kan det bli virkelig bra. Men dette var en morsom kamp og noe vi tar med oss videre, sier Thomas Lehne Olsen.

Annonse fra Eliteserien: