LSK gir billettene til Ahus-ansatte

For å hedre de som har gjort en fantastisk jobb for landet vårt, deler vi ut 200 billetter til de ansatte på Ahus. De får oppleve første hjemmekamp mot HamKam - på Åråsen.

Annonse:

LSK har besluttet at Ahus får være de 200 tilskuerene som får være på Åråsen første seriekamp. Lørenskog-sykehuset - som mange andre - har gjort en fantastisk jobb under coronapandemien, og vi ønsker derfor å gi tilbake til Ahus-ansatte. 

- Vi ønsker å gi noe tilbake til de som har stått på som bare det under pandemien. Det fortjener de, sier Lauritsen, som gleder seg til fotballen er i gang igjen.

Ahus sin viseadministrerende direktør, Jørn Limi (t.h i bildet) er veldig takknemlig for at LSK har valgt å gi billettene til Ahus. 

Hva LSK gjør etter første hjemmekamp er ikke enda fastsatt, men det jobbes med forskjellige løsninger.

Bli med å sette #SofaKampRekord LSK - HamKam den 07. juli. Alle som kjøper billett er med i trekningen av 2 VIP-billetter som inkluderer mat og storskjerm i VIP-lokalene på kampdag den 7. juli. I tillegg vil en av de som vippser 50 kroner til 1917 bli trukket ut til å få besøk i sin egen TV-stue av Arnór Smárason. Islendingen er dessverre skadet, men tar med seg produkter fra LSK-Shop og kommer på besøk til en av de som har kjøpt billett. Kontonummer 1204.04.58288 kan også benyttes.

Annonse fra Obos-ligaen: