LSK-feber på Kjeller skole: Mads og Eskil inviterte elevene til 16. mai-fest på Åråsen

- Hvor mye tjener dere? Hvorfor heter det LSK? - Kebab eller sushi? Spørsmålene til Mads Hedenstad Christiansen (21) og Eskil Edh (19) var mange under tirsdagens besøk på Kjeller skole.

Annonse:

De skrev autografer så blekket sprutet både før og etter seansen der rektor Øyvind Rundtom og de mange elevene stilte spørsmål til de to LSK-spillerne.

Les også: 16. mai-feber: Tror på over 500 sarpinger på Åråsen

Barnas dag-arrangementet på Åråsen mot Sarpsborg 08 på 16. mai ligger an til å bli godt besøkt, og onsdag formiddag passerte vi 6500 publikummere. Elevene i Lillestrøm kommune kommer gratis inn på kampen som kommer til å få en herlig ramme på seriefotballens nasjonaldag.

AUTOGRAF: Mange elever fikk sikret seg signaturen til Mads Hedenstad Christiansen. Foto: Morten Stokstad
AUTOGRAF: Mange elever fikk sikret seg signaturen til Mads Hedenstad Christiansen. Foto: Morten Stokstad

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Sarpsborg 16. mai!

- Det er veldig hyggelig å se at så mange er opptatt av Lillestrøm. Vi gleder oss til å se og høre barna på Åråsen på 16. mai, sier Eskil Edh.

Nysgjerrigheten var stor og spørsmålene mange fra de flere hunder elevene som stilte de to LSK-spillerne til veggs.

- Det ble en fin seanse. Vi må få takke for mange og gode spørsmål, selv om ikke alle var like lett å svare på, sier Mads Hedenstad Christiansen med et smil. 

Barnas dag på Åråsen 16. mai - les mer her!

POPULÆRE: Eskil Edh og Mads Hedenstad Christiansen ble tatt godt i mot på Kjeller skole. Foto: Morten Stokstad
POPULÆRE: Eskil Edh og Mads Hedenstad Christiansen ble tatt godt i mot på Kjeller skole. Foto: Morten Stokstad

Rektor Øyvind Rundtom, selv mangeårig LSK-supporter, syntes også det var hyggelig å få besøk fra de to lokale ungguttene som er blitt markante skikkelser på et Lillestrøm som ligger på andreplass i Eliteserien, ett poeng bak serieleder Viking. Han setter stor pris på tilbudet fra klubben om å invitere skoleelever i kommunen gratis til 16. mai-kampen mot tabelltreeren Sarpsborg 08.

Les også: Mads med ny drømmeredning: - Deilig!

Mange av elevene gleder seg stort til mandagens kamp mot Sarspborg 08. I timene før kampen vil det være mye moro som skjer for de minste utenfor Åråsen på Barnas dag-arrangementet.

Se video av besøket på Kjeller skole:


Annonse fra Eliteserien: