16. mai-feber også i 08: Tror på over 500 sarpinger på Åråsen

Billettsalget til 16. mai-festen på Åråsen tar av. Publikumstallet har allerede passert 6500, og Alexander Klaussen i Sarpsborg 08 tror på over 500 sarpinger på mandagens kamp.

Annonse:

Onsdag formiddag passerte vi 6500 billetter til seriefotballens nasjonaldag. 140 av dem er foreløpig solgt i bortesvingen, men det tallet kommer til å stige kraftig i dagene fremover, skal vi tro salgssjef for privatmarkedet i Sarpsborg 08, Alexander Klaussen.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Sarpsborg 08!

- Dette kommer til å bli den best burteturen for vår del siden Malmö i Europa League høsten 2018. Det kommer til å bli veldig bra, og det er den første turen på flere år der der lar seg gjøre å mobilisere - og at vi klarer å mobilisere. Det er alltid veldig kult å komme til Åråsen, og det er en kort tur- Så er det jo en toppmatch mellom to veldig bra lag, sier Klaussen.

TABELLTREER: Kristian Fardal Opseth jubler etter å ha blitt matchvinner mot Odd sist. Sarpsborg 08 har startet sesongen godt og er på tredjeplass i Eliteserien. Foto: Christoffer Andersen / NTB
TABELLTREER: Kristian Fardal Opseth jubler etter å ha blitt matchvinner mot Odd sist. Sarpsborg 08 har startet sesongen godt og er på tredjeplass i Eliteserien. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Østfoldingene har allerede klart å fylle seks og en halv buss som setter kursen for Åråsen mandag ettermiddag.

- Så vet vi jo at det er mange som bor i Oslo også, i tillegg til at mange velger å kjøre selv. Jeg er helt sikker på at vi klarer over 500 sarpinger på kampen på Åråsen. Jeg vet at noen drømmer om 1000, men jeg får bakoversveis hvis vi skulle klare det. Uansett blir det en fantastisk ramme på 16. mai, sier Alexander Klaussen.

At begge lagene har åpnet sesongen godt, og er nummer to og tre på tabellen, hjelper selvsagt for både hjemme- og bortelag.

- Det blåser en veldig positiv vind i Sarpsborg om dagen, og det gjør det jo hos dere også. Det er deilig at man kan være tilbake der at man kan hjelpe supporterne med å skape kule opplevelser, og at de er med på å skape positive opplevelser for klubben. Jeg håper dette er starten på en ny æra for supporterkultur i norsk fotball, i etterkant corona-pandemien, sier Alexander Klaussen.

Vi oppfordrer både hjemme- og bortesupportere til å kjøpe billett tidligst mulig til mandagens kamp!

Les også: Barnas dag på Åråsen - skoleelever inviteres på 16. mai-festen!

Alle skoleelever i Lillestrøm kommune blir invitert gratis på kampen. Barnas dag-konseptet på Åråsen sørger for mange aktiviteter for de små utenfor stadion i timene før kampen.

Annonse fra Eliteserien: