ferieleilighet lsk auksjon

LSK-auksjonen: Feriebolig, formel 3 og bestemannspremien til Sam Rogers

Flere nye produkter er blitt lagt til på høstens LSK-auksjon. Her er det massevis av nydelige objekter å bade i - som denne spanske villaen fra Buy In Spain!

Annonse:

Ferieboligen ligger på Las Colinas Golf & Country Club cirka 45 minutter syd for Alicante.og har 4 soverom med to sengeplasser på hvert rom. Totalt 8 sengeplasser, samt 2 bad. Flere har allerede lagt inn bud på å leie villaen (verdi 30 000 kroner).

Her kan du sjekke ut hele menyen - og gjøre et kupp på LSK-auksjonen!

Kjøring av McLaren og Formel 3 på Rudskogen er et annet populært objekt som ligger ute. Det samme kan sies om en rekke gavekort og objekter fra våre samarbeidspartnere. Det er også mulig å legge inn bud på å leie glass-losjen på Åråsen (FuglaXtra-studioet) til høstens storkamper mot Rosenborg, Brann og Vålerenga.

Rett24 fikk æren av å kåre dagens beste LSK-spiller i torsdagens treningskamp mot Kongsvinger. Valget falt på Sam Rogers, og premien var halv pris på stillingsannonse hos Rett24.no. Det har strengt tatt ikke Rogers bruk for, så premien doneres dermed til LSK-auksjonen! Den opprinnelige verdien er 10 000 kroner, men her tar vi i mot bud fra 3000 kroner og oppover. Perfekt for advokatfirmaer som er på jakt etter ny arbeidskraft.

Sjekk ut hele høstens LSK-auksjon her! Det er mulig å legge inn bud fram til klokka 20.00 søndag 10. september.

Les også: LSK-auksjonen i gang: Kjøp leilighet - støtt LSK!

Annonse fra Eliteserien: