LSK-auksjonen i gang: Kjøp leilighet på Råholt - støtt LSK!

Thomas Lehne Olsen tok på seg inspektør-hatten og var strålende fornøyd med det han fikk se: Den flotte Råholt-leiligheten til Areal & Bolig-boss Eirik Nordeide ble klarert og er nå en del av høstens LSK-auksjon!

Annonse:

Sundbyhagan-prosjektet til LSK-partner Areal & Bolig har vært en stor suksess, og nå er kun én leilighet igjen i dette byggetrinnet (81 av 82 leiligheter er solgt). Den flotte treromsleiligheten på Råholt i Eidsvoll kommune legges nå ut på høstens LSK-auksjon, noe som innebærer at Sportsklubben får en andel av salgssummen hvis den blir solgt.

Her kan du sjekke ut leiligheten og mange andre spennende objekter på høstens LSK-auksjon!

Vi ba Thomas Lehne Olsen stoppe på veien hjem til Moelv for å finsikte leiligheten.

- Dette ser veldig, veldig bra ut. Leiligheten er strøken, og jeg kan dermed erklære den for godkjent til høstens LSK-auksjon, sier «inspektør» Olsen med et smil.

Boligutbygger Nordeide er godt fornøyd med at kun én leilighet gjenstår i dette byggetrinnet, og håper at den nå blir solgt gjennom LSK-auksjonen - slik at noe penger også tilfaller klubben i hans hjerte.

- Dette prosjektet har vært veldig populært. Det er fine boliger med moderne arkitektur som er satt opp sammen med lokale samarbeidspartnere i et familievennlig område. Med på kjøpet følger også garasjeplass og bod. Det tar bare fem-seks minutter å gå til Eidsvoll Verk togstasjon, og det er kort vei til Gardermoen og Lillestrøm. Nå som Thomas har klarert leiligheten for LSK-auksjonen bør den vel bli solgt relativt fort, sier Eirik Nordeide.

Ønsker du å legge inn bud på leiligheten? I så fall må du gjøre det via de «vanlige» kanalene - enten her via Areal & Bolig sin hjemmeside, eller via Finn-annonsen her!

Prisen på boligen er 3 881 000 kroner - inkludert omkostninger og egen garasjeplass. Leiligheten ligger i andre etasje og har selvsagt heis.

Den som kjøper leiligheten får også to billetter til høstens største kamp i norsk klubbfotball: Lillestrøm - Vålerenga på Åråsen.

PS! Høstens LSK-auksjon har en rekke interessante varer og tjenester. Sjekk ut hele menyen her! Auksjonen stenger søndag 10. september klokka 20.00.

Se Thomas Lehne Olsen inspisere leiligheten her:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 04.09.2023
Skrevet av: Morten Stokstad og Markus Gerardo (foto/video)