Lillestrøm og LSK gir alt for en bærekraftig fremtid

I samarbeid med fasilitator BDO ønsker LSK med Action Now-prosjektet å sette fokus på en bærekraftig fremtid. I dag var det samling på Åråsen med partnerne - og en engasjert ordfører Jørgen Vik.

Annonse:

- Det er et vanvittig spennende prosjekt. Vi ønsker å vise at LSK er mer enn bare en fotballklubb. Vi bryr oss om alt som skjer rundt oss. Vi er en samfunnsaktør som ønsker å bidra på vår måte til at vi får et bedre samfunn, sier daglig leder Robert Lauritsen.

FOKUS PÅ BÆREKRAFT: Gode samarbeidspartnere deltar i Action Now-prosjektet.
FOKUS PÅ BÆREKRAFT: Gode samarbeidspartnere deltar i Action Now-prosjektet.

Foruten fasilitator BDO og LSK, er Lindbak, Romerike Sparebank, Lady Solskjerming, Privatmegleren, Noova, Advokatfirmaet Økland & Co, X IDE, Advokatfirmaet Halvorsen & Co, Kunnskapsbyen Lillestrøm, DNB, Norasondegruppen, ROAF, Artisti, Viken Transportsenter, Skedsmo Betong og Lillestrøm kommune med på Action Now-prosjektet.

- Jeg er veldig, veldig glad for dette. En av de hyggeligste telefonene jeg fikk under pandemien var fra BDO som inviterte Lillestrøm kommune sammen med LSK og andre samarbeidspartnere på dette prosjektet. Det er nå vi må ta grep for at vi skal få en bærekraftig fremtid, og jeg er glad for a så mange er enige om at vi må gjøre dette sammen, sier Jørgen Vik.

Les også: Rekordmange LSK-partnere klare for 2022

Økland-sjef Audun Bollerud var blant de som tok ordet og snakket varmt om idrettens betydning i et bærekraft-perspektiv.

ENGASJERT: Økland-sjef Audun Bollerud mener idretten og LSK spiller en helt avgjørende rolle for å skape en bærekraftig fremtid.
ENGASJERT: Økland-sjef Audun Bollerud mener idretten og LSK spiller en helt avgjørende rolle for å skape en bærekraftig fremtid.

- Den har mye å si. Når vi snakker om utvikling av byområder og lokalsamfunn, med nye mennesker som kommer til, så spiller idretten en av de viktigste rollene for å få til en vellykket integrering og skape felles arenaer for folk, sier Bollerud.

Les også: Beste sesongkortsalget på mange år

- Den veksten som Lillestrøm kommune opplever, må brukes til noe godt. Det gjelder foreningslivet, idrettslivet, næringslivet, det offentlige, utviklingen av demokratiet, lokalsamfunnene våre - og selvsagt også klima- og miljøpolitikken lokalt, sier Jørgen Vik.

Her kan du lese deg opp på FNs 17 bærekraftsmål!

Se video-intervju med Jørgen Vik og Audun Bollerud:


Annonse fra Eliteserien: