Lead Event og Kari

Markedsfredag: Rekordmange LSK-partnere klare for 2022

Lillestrøm Sportsklubb har aldri før hatt så mange samarbeidspartnere som vi har ved inngangen til 2022-sesongen. Her kan du lese om de nye sponsoravtalene som er signert siden sist.

Annonse:

Rundt 170 partnere er klare for det som ser ut til å bli en meget spennende sesong, både på banen og i sponsornettverket. Det høres nesten for godt ut til å være sant, men kanskje klarer vi å nærme oss 200 før året er omme?

Les også: Markedsfredag: Addo Logistikk ny sølvpartner

Blant de som har forlenget avtalen de siste dagene er Lead Event – som kom inn som et friskt pust i sponsornettverket i fjor. Nå har gründer-duoen Lars Christian Lindstad og Thomas Jakobsen forlenget partneravtalen med LSK.

- Vi gleder oss til et fantastisk 2022. Lettelsene er på vei, både for LSK og for oss i Lead Event. Dette blir stort, sier Lindstad.

Det gode samarbeidet med event-selskapet sørget blant annet for et vellykket digitalt kickoff og digitale frokostmøter i en tid der begrensningene var mange, men i år ser det ut til at vi kan treffes i mye større grad også på den gode, gamle måten.

- Det får vi absolutt håpe. Nå skal vi lage et ordentlig bra kickoff. Så skal vi gjøre det enda bedre i serien enn i fjor, sier Thomas Jakobsen.

- Vi kan nesten ikke vente med å komme ordentlig i gang med aktivitetene våre i 2022. Sammen med Lead Event er planen å lage noen minnerike arrangementer og happeninger både for partnerne og hele Fuglafamilien, sier salgs- og partneransvarlig Kari Herredsvela.

Her kan du bli bedre kjent med Lead Event!

 

mk prosjekt.jpg
Til stedet på bildet: Prosjektleder, Glenn Moen, Salgs- og partneransvarlig Kari Herredsvela og Daglig leder Andreas Kjelsås.

MK Prosjekt og eiendom AS er med på laget videre!

På spørsmålet om hva som gjør at de er med som sponsorer i poolen, svarer Andreas raskt at «guttedrømmen» hans alltid har vært å drive et firma som kan hjelpe og støtte LSK, at det sportslige både på og utenfor banen er av stor verdi.

Glenn legger til at det fra firmaets side, er en helt klar markedsstrategi og støtte LSK, fordi det er lokalt, og at de ønsker å assosieres og synliggjøres med merkevaren LSK. Lillestrøm sportsklubb er kjernen i byen. Det er derfor viktig for de å legge markedsføringen og hjelpe med tjenester som kan styrke LSK.

Grunnet hektiske dager, har ikke MK Prosjekt fått deltatt så mye innad i poolen som de har ønsket, men det vil de å gjøre mer av i fremtiden. LSK er klubben i byen.

De gleder seg veldig til sesongstart. I år er det også fantastisk oppkjøring med cup’n, og drømmen ville vært å gjenskape magien rundt laget og byen i 2017, da LSK vant cup gull. Alt det som skjer rundt LSK er utrolig bra for næringslivet og ikke minst for menneskene som bor i Lillestrøm by. Det skaper så mye glede og samhold.

lmlk.jpg
På bildet fra venstre: Daglig Leder Jeanette Riise, Naprapat Helene Grude

Lillestrøm muskel- og leddklinikk har blitt enige med LSK om en forlengelse av samarbeidet. Til stor glede for hele LSK og ikke minst vårt støtteapparat.

Lillestrøm muskel- og leddklinikk sier det er fantastisk å kunne være en del av et så bra nettverk og samarbeid med LSK. Relasjonsbygging er viktig for oss og vi gleder oss til å ta fatt på veien videre!

Daglig leder Jeanette Riise vil også bli inkludert i støtteapparatet til LSK.
- Min rolle i LSK blir først og fremst rettet mot spillerne og støtteapparatet. Fokuset mitt vil bli å behandle spillerne og da jobbe med min kompetanse som behandler og naprapat med skadeforebygging. Dette i tett og utrolig bra samarbeid med et solid medisinsk team og støtteapparat. Å kunne være med å gjøre en forskjell her betyr mye. 

Lillestrøm muskel- og leddklikk er et tverrfaglig kompetansesenter hvor vår visjon er å behandle hele mennesket. Vi har samarbeid i dag med flere ledende aktører i både privat- og bedriftsmarkedet, i tillegg til at vi behandler idrettsutøvere i bredde- og toppidretten. Klinikken består av naprapater og osteopater med over 20 års erfaring og bred faglig tyngde.

De kan hjelpe deg med: 
Kroniske ryggsmerter-nedsatt bevegelighet
Tennis-/golfalbue, musearm
Kneskader og muskelstrekk
Idrettsskader 
Akillesproblemer og leddbåndskader 
Muskelspenninger
Nakke- og skuldersmerte
Hodepine og svimmelhet

- Vi lager også en helt spesiell LSK-vegg nede i våre nye lokaler. Den vil vise hva klinikken står for, våre verdier og også hva vi hjelper mennesker med hver dag i behandlingssammenheng. Når det gjelder smerter og det å få en smertefri kropp. Det å kunne bruke LSK og fotballen i denne sammenheng var helt naturlig, sier daglig leder Jeanette Riise

- Vi er så klart veldig takknemlig for at Lillestrøm muskel- og leddklinikk forlenger med oss. 
Jeanette er en viktig ressurs for oss i LSK og vi gleder oss til videre samarbeid, sier partneransvarlig Andreas Nilsen Grov

toptemp.jpg
På bildet fra venstre Anne-Margrethe Horvei, Elisabeth Spilling og Andreas Nilsen Grov

I mer enn 20 år har Toptemp Romerike levert kompetanse til rett jobb, nå fortsetter de det gode samarbeidet med LSK i to nye år som sølvpartner.

- Vi satser 2 nye år som samarbeidspartner med LSK da vi ser på dette som en god arena for å bygge videre på vår lokale tilhørighet og forankring på Romerike. Og vi opplever LSKs sponsorpool som et av de sterkeste nettverkene i markedet. Spennende partnere som er åpne for å finne gode løsninger for hverandre i poolen. Ikke minst så er vi stolte av å være med å heie hjerte i Lillestrøm opp og frem sportslig! LSK skaper et viktig samlingspunkt for både små og store på Romerike som vi er veldig takknemlig for, sier Anne Margrethe Horvei, Senior kundeansvarlig

- Toptemp har matchet kandidater og virksomheter i over 30 år, både rekruttering til fast jobb og innleieoppdrag. Suksessfaktoren er ufravikelig krav om kompetanse, og deres evne til å følge opp og skape en nær relasjon med både kunde og kandidat, for også å finne god match på personlighet og kjemi. Vi jobber med mennesker, kanskje det mest komplekse vi har å forholde oss til, så for oss er det viktig å jobbe transparent, dynamisk og snu oss raskt, da lykkes!

Du kan bli bedre kjent med Toptemp Romerike her

- Vi ser frem til å bli enda bedre kjent med flere partnere i poolen og vil bidra til at nettverket vokser og blir attraktivt for flere potensielle partnere i tiden som kommer. Vi ønsker å øke kjennskapen til Toptemp som rekrutteringsbyrå og at vi gjennom LSK samarbeidet kan få til nettopp det. Vi er stolte av å være en ambassadør for LSK som tar viktige steg blant annet med sitt bærekrafts fokus og Action Now, noe vi håper vil smitte over på mange i regionen.

- Vi er så klart veldig takknemlig for at Toptemp ønsker å være med videre på reisen.
De jobber utrolig bra inn i nettverket og vi gleder oss til videre samarbeid, sier partneransvarlig Andreas Nilsen Grov

canon.jpg
Fra venstre: Daglig leder hos Canon Business Center Romerike Eric Riiber og partneransvarlig hos LSK Jørgen Heen Enger

Canon Business Center Romerike forlenger avtalen med LSK, og går inn i sitt 21. år som partner med Sportsklubben. 

Canon, med daglig leder Eric Riiber i spissen, er blant de beste nettverksbyggerne og businesskapende bedriftene i LSK Business Pool. Da de skulle flytte lokalene sine i 2021, ble nettverket godt brukt. 

- Da prosjektet om å flytte lokaler startet, kontaktet vi nettverket med en gang. Det resulterte i et lead til riktig lokalet og 4 oppdrag fra ulike partnere. Vi ser viktigheten av en aktiv og lojal sponsorpool og er veldig fornøyd med med leveransen som er gjort, sier Eric Riiber

Rundt Canon sitt 21. år som partner hadde han dette å si:

- Vi er en lokal bedrift og opptatt av å støtte det lokale. Det gjelder både støtten til LSK, men og kjøp og salg hos lokale bedrifter. Vi er meget fornøyd med LSK sitt aktive nettverk!

- At Canon blir med videre er viktig for oss. De skaper business og er en bedrift vi er stolte av å samarbeide med. Vi gleder oss til nye år som partnere, sier partneransvarlig Jørgen Heen Enger  
 

Annonse fra Eliteserien: