Lehne vil sette fyr på målaksjene

Thomas Lehne Olsen har scoret seks mål i serien og ett i cupen, og har en klar ambisjon om å fortsette den gode trenden - noe som også vil sørge for økte inntekter for LSK.

Annonse:

En rekke privatpersoner - som Frank Strandli og Ståle Solbakken - har blitt med på det nye konseptet der man støtter LSK med noen få kroner per mål, og samtidig kan vinne fine premier.

- Et bra konsept som jeg håper slår an utover i sesongen. Enda en grunn til å håpe at vi fortsetter å score like mye mål som mot Vålerenga sist, sier Thomas Lehne Olsen.

- Jeg oppfordrer alle til å bli med, og tror de fleste synes det er greit å gi en liten ekstra støtte når det blir mål. Vi får håpe det kommer noen allerede mot Viking på Åråsen på søndag. Alle som blir med kan samtidig vinne fine premier, sier Frode Kippe - som selvsagt ikke er fornøyd med at han foreløpig ikke har scoret mål denne sesongen.

Den første trekningen er unnagjort. Tre vinnere stakk av med henholdsvis to VIP-billetter til kampen mot Viking, signert drakt og to lunsjkuponger fra Egon Lillestrøm.

Neste trekning skjer før Tromsø-kampen på Åråsen 30. juni, og da er alle som har kjøpt målaksjer med i kampen om signert LSK-drakt, gavekort på 500 kroner fra LSK-shop og to brett med Coca Cola glassflasker.

Via denne lenken kan du melde deg på - og støtte klubben med et valgfritt beløp for antall scoringer og/eller poeng A-laget tar resten av sesongen.

Les også: Kjøpte målaksjer: Strandli og Solbakken støtter LSK

 

Her kan du se video med Frode Kippe og Thomas Lehne Olsen - der LSK-profilene oppfordrer publikum til å bli med på moroa:


Annonse fra Obos-ligaen: