Lehne vil se mer desperasjon mot Tromsø

Thomas Lehne Olsen håper på å se den samme desperasjonen som i sluttminuttene mot Ranheim i enda større perioder i tirsdagens toppkamp mot Tromsø.

Annonse:

Med syv kamper uten tap har poengfangsten vært solid for LSK den siste tiden. Tirsdag venter den kanskje tøffeste utfordringen i år: Tromsø på Alfheim. Hjemmelaget skal dessuten markere sin egen 100-årsdag i forbindelse med kampen mot Lillestrøm.

Les også: Lehne ga Tom Lund 70-årsgave

- Vi har blitt litt mer stabile på poengfronten, selv om prestasjonene våre fortsatt er litt for mye opp og ned. Vi er veldig lystne på å gjøre en god bortekamp mot Tromsø slik at vi kan røske med oss tre poeng hjem til Lillestrøm, sier kapteinen som var helt avgjørende i snuoperasjonen mot Ranheim med to assist og en scoring.

- Den desperasjonen og det trøkket i boksen som vi viste da er det vi har savnet litt i år, tillegger han.

LSKs tropp mot Tromsø: 

Mads Hedenstad Christiansen, Jo Coppens, Espen Garnås, Simen Rafn, Simen Kind Mikalsen, Kaan Kairinen, Torbjørn Kallevåg, Ifeanyi Mathew, Thomas Lehne Olsen, Fredrik Krogstad, Ebiye Moses, Magnus Knudsen, Philip Slørdahl, Marius Amundsen, Lars Mogstad Ranger, Aleksander Melgalvis, Daniel Gustafsson, Bjørn Bergmann Sigurdarson, Alexander Hrcka Sannes, Eskil Edh.

Se video-intervju med Thomas Lehne Olsen her:


Medieavdelingen retter en stor takk til Zen Finans som bidrar til mediedekning på bortekamper.

Zen Finans hjelper nordmenn med å få lån med betalingsanmerkning og lån med inkasso gjennom sine samarbeidsbanker. De kan også hjelpe deg som opplever tvangssalg av bolig og lønnstrekk, gjennom å gi et “omstartslån” (et lån med sikkerhet i bolig).

Annonse fra Eliteserien: