Lehne møtte Tom Lund : Ga 70-årsjubilanten gave fra LSK

I dag fyller tidenes beste norske fotballspiller 70 år! I møtet med dagens nummer 10, Thomas Lehne Olsen, sa Tom Lund at den beste gaven han kunne få var tirsdagens seier mot Ranheim.

Annonse:

Hele Lillestrøm Sportsklubb ønsker Tom Lund det aller beste på 70-årsdagen, og takker samtidig for alle de fantastiske minnene han har skapt - både som spiller og trener. I dag fikk Tommy blomster på døra, og i går fikk han overrakt et gavekort fra LSKs samarbeidspartner Mtapas av dagens kaptein Thomas Lehne Olsen.

Vi har også laget en 25 minutter lang video-hyllest som jubilanten allerede har mottatt - og som vil bli publisert her på lsk.no senere i dag.

- Et stort gratulerer med dagen fra Lillestrøm Sportsklubb. Vi ønsker deg alt riktig godt fremover, sa Thomas Lehne Olsen.

- Takk skal du ha. Jeg ønsker deg alt riktig godt fremover også, repliserte Tom Lund med glimt i øyet.

- Tror du han skyter Lillestrøm tilbake til Eliteserien?

- Ja, det tror jeg. En veldig fin spiller å ha i Lillestrøm.

Den tidligere storspilleren satt hjemme i leiligheten i Lillestrøm med et stort smil da LSK snudde 0-1 til 3-1 på ni minutter på tirsdag. Med to målgivende og en scoring var Thomas Lehne Olsen helt sentral for at den viktige kampen endte lykkelig for alle med gult og svart hjerte.

- Det var den største gaven jeg kunne få, sier Tom Lund.

- Det var en veldig viktig seier. Vi fikk tettet luka litt til. Nå ser vi kun fremover, og vi har en veldig viktig kamp på tirsdag (borte mot Tromsø), sier Thomas Lehne Olsen.

Les også: For en snuoperasjon: Fra 0-1 til 3-1 på ni minutter

Og Tom Lund - som ser alt av LSK-kamper - tror på en god høst for dagens mannskap.

- Det var så deilig å få den avslutningen i kampen mot Ranheim. Nå kan dem få det løftet man trenger utover, og da tror jeg laget bare vil klatre videre på tabellen, sier Tom Lund.

- Jeg fikk aldri sett Tom Lund i hans prime time, men jeg har jo hørt så mye godt om ham. Og det er ingen tvil om at han er den største i Lillestrøm, sier Thomas Lehne Olsen.

Se video-intervju med Tom Lund og Thomas Lehne Olsen her:


Annonse fra Eliteserien: