For en snuoperasjon: Fra 0-1 til 3-1 på ni minutter!

(Lillestrøm - Ranheim 3-1) Ranheim ledet til det var spilt 84 minutter, men en snuoperasjon av de sjeldne sørget for at LSK vant 3-1.

Annonse:

- Det skjedde mye på kort tid der. Vi kommer til et punkt der vi ikke har noe å tape lenger. Vi får utligningen, og da synes jeg Ranheim ble shaky. Så kom det en Krogstad-scoring, da. 

Helt sentral: Kaptein Thomas Lehne Olsen - med to assist og et mål.

I en sjansefattig og tam første omgang var det Ranheim som tok ledelsen etter 42 minutter på et strålende langskudd fra Eirik Valla Dønnem. 

LSK tok tak i kampen etter pause, men slet lenge med å få uttelling. Først etter 85 minutter skulle det lykkes. Simen Kind Mikalsen la inn til Thomas Lehne Olsen - som headet ballen nydelig til Ebiye Moses. Den nigerianske innbytteren var sikkerheten selv foran Ranheim-målet.

Noen får sekunder etter at klokka hadde rundet 90 minutter var Thomas Lehne Olsen igjen regissør: Han mottok ballen fra innbytter og debutant Espen Garnås og fant Fredrik Krogstad med en nydelig pasning. Midtbanespilleren avsluttet meget sterkt og kunne endelig bokføre seg for sitt første seriemål på Åråsen.

Og som om ikke det var nok: På overtid løp Thomas Lehne Olsen helt alene fra midtbanen og rundet Ranheims keeper før han satte inn 3-1. Dermed tok LSK en svært viktig seier mot topplaget Ranheim. Nå er Geir Bakkes mannskap fire poeng bak direkte opprykk.

- Det skjedde mye på kort tid der. Vi kommer til et punkt der vi ikke har noe å tape lenger. Vi får utligningen, og da synes jeg Ranheim ble shaky. Vi bare fortsatte. Så kom det en Krogstad-scoring, da. Det er ikke så ofte han scorer mål, så det var gøy, sier Fredrik Krogstad.

- Det var det første seriemålet ditt på Åråsen?

- Det er vel det første seriemålet på sikkert 50-60 muligheter her, så det er en fryktelig dårlig uttelling. Men desto deiligere når man har ventet på den såpass lenge. Det var noen kilo som falt av ryggen min der. Så er det selvsagt ekstra gøy at det kommer i en så viktig kamp. Det var verdt å vente på den, sier Krogstad.

LSKs lag:

Mads Hedenstad Christiansen - Simen Rafn (Aleksander Melgalvis i 9 min.), Philip Slørdah (Espen Garnås i 3 min), Marius Amundsen, Simen Kind Mikalsen - Ifeaniy Mathew, Kaan Kairinen (Torbjørn Kallevåg i 9 min.) - Daniel Gustafsson, Björn Bergmann Sigurdarson (Ebiye Moses i 30 min.), Magnus Knudsen (Fredrik Krogstad i 30 min.) - Thomas Lehne Olsen.

Se høydepunktene i den dramatiske snuoperasjonen her:


Se video-intervju med Fredrik Krogstad:


Annonse fra Eliteserien: