Lehne trodde han ble matchvinner på overtid - dommeren annullerte

(Lillestrøm - Kristiansund 1-1) På overtid trodde Thomas Lehne Olsen - og veldig mange andre på Åråsen - at fjorårets storscorer hadde sikret seieren i sin comeback-kamp, men dommerteamet ville det annerledes.

Han kom inn en snau halvtime før slutt, kom til flere sjanser - og hadde blant annet en heading i tverrliggeren. Ett minutt på overtid satte ballen i nettet, men assistentdommeren vinket på Pål-André Helland som sto i offside.

Selv følte ikke Helland at han forstyrret keeperen noe som helst, og mener at målet burde vært godkjent.

- Jeg synes det er vanskelig å si om det var korrekt å annullere den. Han ødelegger jo ikke noe sikt for keeperen i det hele tatt, men nå har jeg gule og svarte briller da, sier Thomas Lehne Olsen.

Men mål det ble det ikke, og dermed endte kampen 1-1. Bittert for et LSK som så ut til å ha god kontroll etter at Holmbert Fridjonsson steg høyt til værs og headet inn ledermålet på en corner fra Ylldren Ibrahimaj etter 23 minutter.

Ni minutter etter sidebyttet utlignet gjestene da Max Williamsen litt for enkelt fikk sette inn 1-1 på et innlegg. Deretter skapte Lillestrøm flere sjanser, ikke minst etter at Thomas Lehne Olsen ble byttet inn, men man maktet aldri å få inn det avgjørende og tellende vinnermålet.

En revansjesugen LSK-gjeng er svært sultne på å slå tilbake på derbyet borte mot Vålerenga neste søndag.

- Nå må vi få ristet av oss dette resultatet. Så er vi klare for en god uke med trening fram mot derbyet, sier Thomas Lehne Olsen.