DSC00062

Aral Simsir klar for LSK på lån ut sesongen

Aral Simsir (20) har vært fremtredende for Jerv i flere kamper i Eliteserien i år. Nå er det klart at den dribleglade vingen spiller for Lillestrøm ut sesongen.

Annonse:

Simsir har vært lånt ut fra FC Midtjylland til Jerv siden mars, men nå er LSK enig med den danske toppklubben om at 20-åringen går på lån til Lillestrøm ut 2022-sesongen.

- Vi er veldig glade for å få Simsir på lån de neste månedene. Etter at det ble klart at Tobias Svendsen er ute på ubestemt tid, har vi vært på jakt etter en ny kantspiller. Han komplimenterer troppen med sine ferdigheter, og kommer inn med stor motivasjon for å bidra for LSK resten av sesongen, sier sportssjef Simon Mesfin.

Den danskfødte teknikeren - som har tyrkiske foreldre - vil være til stede på Åråsen i kveldens kamp mot Kristiansund, og bli presentert for publikum i pausen. 20-åringen har tidligere spilt U-landskamper for Danmark, og nå sist U21-kamper for Tyrkia.

Her kan du kjøpe billett til LSK - KBK!

- I den fasen vi er i nå så var det viktig å få inn en spiller som er godt trent og i matchform og som kan bidra umiddelbart. Aral Simsir er en spiller som er flink til å skape ubalanse hos motstanderen med sin gode teknikk, og vi gleder oss til at han blir en del av LSK, sier Mesfin.

Velkommen til Lillestrøm, Aral!

Les også: FuglaXtra før KBK: - Julekvelden og 17. mai på én gang!

Se video-intervju med Aral Simsir:


Se intervju med Espen Garnås før kveldens kamp mot KBK:


Annonse fra Eliteserien: