FuglaXtra før KBK: - Julekvelden og 17. mai på én gang!

Ivar Hoff er særdeles glad for at Thomas Lehne Olsen igjen er Lillestrøm-spiller, og tror effekten kan bli helt avgjørende et medaljejagende LSK. På søndag gjør 31-åringen comeback mot Kristiansund.

Annonse:

- Det er julekvelden og 17. mai på én gang, altså. Det å få Thomas tilbake ikke bare som goalgetter, men også som menneske... Det er nødt til å gå til himmels. Denne Moelv-valpen har vi blitt glad i, melder en entusiastisk Ivar Hoff om at fjorårets storscorer er tilbake på Åråsen.

- Denne Moelv-valpen har blitt glad i Lillestrøm også. Det er hovedgrunnen til at jeg er hjemme igjen, sier Thomas Lehne Olsen med et smil.

Les også: - Jeg har savnet LSK

Mannen som scoret 26 seriemål i fjor er gjest i FuglaXtra før søndagens hjemmekamp mot Eliteseriens bunnlag, og i denne episoden forteller 31-åringen om den overveldende responsen han har fått etter at han signerte på en kontrakt ut 2026-sesongen.

LSKs nummer 10 snakker også om forventningene til å spille sammen med Akor Adams neste år, og på spørsmålsrunden gjør han det også klart at han (selvsagt) aldri kunne ha spilt for Vålerenga.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Kristiansund!

Se FuglaXtra med Thomas Lehne Olsen:

Bakke lover Lehne spilletid mot KBK:


Annonse fra Eliteserien: