Lehne trener igjen: - Stor fremgang

Thomas Lehne Olsen strålte som en sol etter dagens treningsøkt. - Det har vært stor fremgang, sier LSK-spissen.

Annonse:

Mot Viking 16. juni ble han båret av Åråsen med en ankelskade, og han fryktet et langt skadeavbrekk. 18 dager senere ser alt mye bedre ut.

Les også: Frank Tømmervåg lyste opp da han fikk signert LSK-drakt

Mens resten av laget forberedte seg til fredagens kamp borte mot Kristiansund, drev Thomas Lehne Olsen både med løping og skuddtrening.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Strømsgodset 14. juli!

- Fremgangen har vært veldig bra. Jeg begynte rolig ute på Åråsen på lørdagen før Tromsø-kampen. Det var litt vondt da jeg prøvde å jogge da. Men jeg fikk drevet på litt, og det ble ikke noe verre dagen etter. I går føltes det mye bedre enn på lørdag. I dag kjørte jeg på litt, og fikk skutt litt på mål, så ting fungerer veldig bra. Jeg har stor tro på at jeg skal komme fort tilbake igjen, sier Thomas Lehne Olsen.

- Har fremgangen nesten vært bedre enn du kunne drømme om?

- Det har gått fortere enn jeg trodde. Jeg håper jeg kan være flink til å legge opp et løp som gjør at jeg kan spille meg mer og mer inn i vanlig trening. Nå skal jeg trene litt kondisjon de neste dagene, så håper jeg at jeg kan være med mer og mer på pasningsøvelsene fremover. Målet er å rekke kampen mot Odd 3. august, sier Lillestrøms toppscorer.

Les også: Lyst til å være med Kanari-Fansen til Kristiansund? Trykk her!

Se video med Thomas Lehne Olsen fra dagens trening:


Annonse fra Obos-ligaen: