Lehne kampklar: Stor tro på årets LSK-utgave

Kjenningen i lysken er borte, og Thomas Lehne Olsen (29) gløder foran søndagens serieåpning borte mot Strømsgodset. Kapteinen føler at årets LSK-utgave er den mest solide han har vært en del av.

Annonse:

- Det føles veldig bra. Lysken fungerer som den skal. Det skal bli veldig godt å komme i gang igjen. Spille om poeng, at kampene gjelder, sier Thomas Lehne Olsen.

Han sto over generalprøven mot Stabæk, men har vært i godt slag på trening de siste dagene. Det er en offensiv LSK-kaptein som leder laget i comebacket i Eliteserien.

- Vi har ikke tenkt til å forsvare oss til en ålreit tabellplassering. Jeg synes vi har sett vasse ut i treningskampene. Vi er inne på noe. Det blir veldig spennende å se hva vi kan få til i serien i år.

- Føler du at dette er den mest solide LSK-utgaven siden du kom til klubben?

- Ja, det føler jeg faktisk. Jeg synes vi har sett veldig bra ut som et kollektiv. Alle setter laget foran seg selv. Jeg føler vi er veldig godt rustet.

Les også: Zen Finans på drakta - og fortsetter som bortekampsponsor

Trener Geir Bakke er også offensiv før søndagens serieåpning.

- Vi føler at vi har fått jobbe med de riktige tingene. Vært gjennom de fasene som fotball handler om, og jeg føler at vi har fått prikket oss inn mot seriestarten. Det er godt humør i gruppa og lave skuldre. Det blir godt å komme i gang, sier Bakke.

- Hva kan du si om Thomas Lehne Olsen - som sto over generalprøven mot Stabæk?

- Jeg kan si at han er i form. Han har vært knakende god de siste dagene.

- Hva slags LSK håper du at publikum skal få se i 2021?

- Vi må være dristige - samtidig som vi ikke er naive. Det blir viktig å finne den balansen, at vi har hundre prosent tilstedeværelse, at vi ser ut som et fotballag i 90 minutter - og at alle spillerne må være toveisspillere, svarer LSK-treneren.

Les også: Bli med i målklubben - støtt LSK

Se video-intervju med Thomas Lehne Olsen:


Se video-intervju med Geir Bakke:

Videoen er ikke tilgjengelig.

Annonse fra Eliteserien: