Zen Finans tar plass på ryggen

Fire lokale gründere gikk i 2018 sammen og startet Zen Finans. Starten har vært formidabel - og nå tar Stian Svensson Hexeberg & Co plass på ryggen på årets LSK-drakt!

Annonse:

Edmund W. Ellingsen (Skedsmokorset), Stian Nesjø (Fetsund), Mehran Zareie (Lørenskog) og Stian Svensson Hexeberg (Lillestrøm) står bak selskapet som på en måte er Romerikes svar på «Luksusfellen».

For Zen Finans handler om å hjelpe folk som har havnet i økomomisk uføre.

- Vi hjelper primært privatpersoner som har havnet i vanskelige situasjoner og sørger for at de får refinansiert dyr gjeld. Har man inkasso- og betalingsanmerkninger prøver vi å bli kvitt det ved å refinansiere boliglån. Så du kan godt si at vi er en lokal variant av «Luksusfellen», sier markedssjefen i Zen Finans. 

Her kan du kontakte Zen Finans for å få hjelp med din privatøkonomi!

Hexeberg viser stolt frem drakta der Zen Finans står skrevet på ryggen. Foto: Emil Saglien Ruud
Hexeberg viser stolt frem drakta der Zen Finans står skrevet på ryggen. Foto: Emil Saglien Ruud

Fjorårets bortekampsponsorat ble første gangen LSK-familien kunne stifte bekjentskap med det unge selskapet. Stian Svensson Hexeberg føler at responsen var så god at Zen Finans tar ytterligere sats og blir draktsponsor i år.

- Vi er fire lokale gutter som alle er glade i LSK, men vi gjør jo først og fremst dette fordi det sikrer oss god profilering og synlighet i markedet. Vi merket et større trykk på Romerike etter det vi gjorde på bortekampene i fjor. Nå ønsker vi å få en enda sterkere profilering, sier Stian Svensson Hexeberg - sønn av LSK-styremedlem Tina og fetter til landslagsspiller Jonas. 

Zen Finans ble opprettet i 2018 med en visjon om å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet, og bistår alle som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner. Ved å refinansiere gammel gjeld inn i et boliglån, får man ofte en bedre og sunnere økonomi.

- Vi samarbeider med flere banker og vil hjelpe kunden til den banken som vi vet ønsker vedkommende som kunde, forteller romerikingen.

Som en del av samarbeidsavtalen: Jo flere lån som refinansieres gjennom Zen Finans, jo mer penger går tilbake til LSK. 

- Det har vært en spennende reise så langt, og vi gleder oss til fortsettelsen, sier markedssjef Stian Svensson Hexeberg.

Zen Finans vil også være bortekampsponsor i 2021-sesongen.

Her kan du få en smakebit på årets LSK-drakt - se hele på kveldens kick off:


Annonse fra Eliteserien: