Lagerbäck: - Håper Jörgen og LSK berger plassen

I dag trente A-landslaget på Åråsen - og etterpå benyttet Lars Lagerbäck og Jörgen Lennartsson seg av muligheten for en aldri så liten reunion.

Det var god stemning da de to svenskene møttes for en samtale etter formiddagstreninga på Åråsen i mildt og trivelig høstvær.

- Selv om jeg ikke har et favorittlag, så kjenner jeg Jörgen som privatperson - og håper det går bra med han og Lillestrøm. Han er en bra person og dyktig fotballtrener, og vi jobbet sammen i det svenske forbundet. Det blir en spennende innspurt i Eliteserien, og jeg håper Jörgen og LSK berger plassen, sier Lagerbäck.

Sjekk hvilke kupp du kan gjøre på LSK-auksjonen!

LSK-spillerne hadde fri tirsdag, men Lennartsson var på plass for å hilse på Lagerbäck og få med seg A-landslagets trening på Åråsen. Norge møter Slovenia på Ullevaal Stadion lørdag.

- Jeg har kjent Lars i 20 år. Vi jobbet sammen i seks år da jeg var landslagstrener for U21 og han for A-landslaget. Han er en ekstremt fotballkompetent mann, men har også gode personlige egenskaper. En bra mann, sier Jörgen Lennartsson.

Han er ikke i tvil om at Lagerbäck er rett mann for et norsk landslag som er på jakt etter EM-plass i 2020. 

- Med den erfaringen han har skaffet seg gjennom årene med Sverige, og også med Nigeria og Island, så er det klart at det er et godt valg for norsk fotball. Lars har mye erfaring fra både kvalifiseringer og mesterskap. Sammen med Perry (Hansen) utgjør han et bra team, sier Jörgen Lennartsson.

Han fikk også en god prat med Haitam Aleesami - som han trente i IFK Göteborg for noen år siden.

Les også: Husker du God Fugl? Nå kommer sesong 2!

Annonse fra Eliteserien: