Husker du God Fugl? Nå kommer sesong 2!

Trodde du vi intervjuet alt som var av LSK-legender i fjor? Nei. Nå kommer sesong 2 av God Fugl - med blant andre den største artisten på mesterlaget fra midten av 1980-tallet: Tom Sundby.

Som en nedtelling mot Rosenborg-kampen på Åråsen søndag 21. oktober tar vi igjen en tur ned «Memory Lane» og intervjuer personligheter som har vært med på å skape den stolte LSK-historien.

Premieren blir publisert på lsk.no søndag 14. oktober. Den første «go'fuglen» ut er Ivar Hoff, tidligere oppmann, styremedlem og trener - og nåværende æresmedlem. Deretter teller vi ned til RBK-kampen med en episode hver dag fram til klassikeren på Åråsen.

Hver episode blir presentert i samarbeid med en sponsor som vil motta to VIP-billetter til Rosenborg-kampen med middag, drikke og underholdning i restauranten. Samtidig vil vi lage en omtale av sponsorens bedrift eller hjertesak på lsk.no og i sosiale medier. Inntektene øremerkes en ny spiller før 2019-sesongen. Har du lyst til å bli God Fugl-støttespiller? Send en mail til [email protected]

Sjekk denne God Fugl-teaseren:


Annonse fra Eliteserien: