Kristiansund vant 5-2

(Kristiansund - Lillestrøm 5-2) Et dødelig effektivt Kristansund vant komfortabelt mot Lillestrøm fredag kveld.

Annonse:

Scoringer av Kalludra, Psyche og Bye sørget for at hjemmelaget ledet 3-0 etter bare 35 minutter. Aleksander Melgalvis reduserte etter 40 minutter, men dette ble en tung kveld for LSK på Nordvestlandet.

Flamur Kastrati skjøt via debutant Philip Slørdahl og økte til 4-1 etter 60 minutter, og da var kampen i realiteten tapt - selv om Ebiye Moses scoret sitt første seriemål for LSK da han headet inn 4-2 etter 73 minutter.

På overtid fastsatte Christophe Psyche sluttresultatet til 5-2.

- Jeg synes ikke at resultatet gjenspeiler vår prestasjon. Men vi hadde noen dårlige involveringer i forbindelse med scoringene til Kristiansund. Dessuten sliter vi med å skape farlige målsjanser, sier trener Jörgen Lennartsson til Europsort.

- Første omgang er noe av det beste vi har gjort i år, sier Kristiansunds Torgil Gjertsen til samme TV-kanal etter kampen.

- Jeg følte ikke at vi hadde så mange sjanser, men vi taper kampen i egen boks. Vi maler på i andre omgang, og fortjener å vinne den omgangen, og da kunne det ha blitt kamp. Men dessverre gikk det ikke slik, sier Aleksander Melgavis.

- Vi må bare glemme denne kampen nå. Vi har en viktig kamp mot Strømsgodset som vi må vinne, tillegger hedmarkingen.

Les også: Lehne trener igjen: - Stor fremgang

Annonse fra Obos-ligaen: