Konrad Kapusta ny keepertrener på LSK-akademiet

Akademisjef Toni Ordinas har funnet Eirik Arildsets erstatter som keepertrener: Konrad Kapusta (33).

Annonse:

Polakken, som er bosatt på Jessheim, har allerede vært en bidragsyter på akademiet siden oktober i fjor. Nå får han utvidet ansvar etter at Eirik Arildset måtte takke for seg på grunn av økt arbeidsmengde i sin sivile jobb.

Kapusta har keeperbakgrunn fra både nivå to i Polen og i Irland, i tillegg til i flere norske klubber nivå to og tre. Han jobber også som lærer på Dal ved siden av og snakker godt norsk.

- Vi er veldig glade for at Konrad blir med i enda større grad etter at Eirik Arildset måtte gi seg. Konrad var allerede keepertrener for G13, G14 og J15-17. Nå vil han også bli med på G16 og G19, forteller utviklingssjef Toni Ordinas.

- Lillestrøm er en stor klubb med en fin historie, og jeg er veldig glad for å få sjansen i en slik klubb som også satser mye på talentutvikling. Målet er å utvikle fremtidige keepere som Mads Hedenstad Christiansen er blitt på A-laget, sier Konrad Kapusta.

Ordinas mener det også er avgjørende at han allerede samarbeider godt med A-lagets keepertrener Jon Knudsen, og at de står for den samme filosofien i arbeidet med å utvikle fremtidens keepere i Lillestrøm.

- Konrad er også veldig opptatt av å utvikle seg til å bli en bedre trener hver eneste dag. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på jobben Konrad har gjort fram til nå, og gleder oss til å fortsette og utvide samarbeidet. I første omgang har vi skrevet en kontrakt ut 2022, sier Ordinas.

Les også: Bli en del av Fuglafamilien - helt gratis!

Annonse fra Eliteserien: