Ordinas takker Arildset for fantastisk innsats på akademiet

Keepertrener på G19 og G16, Eirik Arildset, må på grunn av økt arbeidsmengde i sin sivile jobb takke for seg på LSK-akadamiet. Den tidligere LSK-keeperen takker pent for seg - og får svært gode skussmål av utviklingssjef Toni Ordinas.

Annonse:

- Noen ganger i livet må man ta noen avgjørelser som er vanskelige, men nødvendig. Det var en kjip beslutning å ta fordi tiden tiden i LSK har gitt meg så mye både med tanke på nye vennskap, faglig utvikling og ikke minst muligheten til å følge talentfulle og hardtarbeidende keepere både på trening og i kamp. Ettermiddagen blir aldri den samme fremover når jeg ikke lenger kommer syklende i gult og svart, tar på meg fotballsko og keeperhansker klokka 16.15 og gjør klar for en ny økt i LSK-hallen. Gode minner, sier Arildset.

Toni Ordinas er full av lovord om den innsatsen 54-åringen - som ble juniornorgesmester for LSK i 1986 og var en del av A-stallen på slutten av 1980-tallet - har lagt ned.

- Eirik ble med på akademiet i 2020 og selv om disse to Covid-sesongene har vanskeliggjort treningsarbeidet, så har han vunnet hjertene til alle keeperne han har trent. Eirik har en fantastisk lidenskap og er veldig dedikert. Han har jobbet med samme filosofi som Jon Knudsen har staket ut for keeperne på A-laget. Systematisk, metodisk og med høye verdier knyttet til spillernes menneskelige egenskaper. Nå har han fått enda større oppgaver i sin sivile jobb, og dessverre - for vår del - lar det seg ikke kombinere med en rolle her. Men vi ønsker å takke Eirik for at han har tatt keeperutviklingen til et nytt nivå på akademiet, og ønsker ham alt det beste i fremtiden, sier Ordinas.

Annonse fra Eliteserien: