Knudtzon og Krogstad viste MOT: Fortalte om egne mobbe-opplevelser

Erling Knudtzon og Fredrik Krogstad fortalte om egne opplevelser av å ha blitt mobbet da de besøkte Gjerdrum ungdomsskole i regi av MOT-organisasjonen.

Annonse:

Foran en stor forsamling fortalte Fredrik Krogstad at han tidligere har blitt mobbet fordi noen mente at han var tjukk, og Erling Knudtzon har fått mye hets - ikke minst etter at han valgte å skrive under for Molde.

- Jeg har fått mye negativt egentlig gjennom hele karrieren, så det er ikke noe nytt - selv om det har blusset opp igjen i det siste. Jeg må på en måte akseptere det fordi jeg er en litt mer offentlig person og folk har meninger om fotball. Men det var skremmende å høre hvor mange av barna her som har fått negative kommentarer på sosiale medier. Jeg blir ganske opprørt av at så mange opplever press og negative ting. Det er mye verre enn at jeg får kommentarer på Twitter, sier Knudtzon.

La oss fylle Åråsen mot Kristiansund - her kan du kjøpe billett til serieavslutningen!

- Da jeg gikk på ungdomsskolen, så var det ikke tillatt med mobiltelefon. Nå har alle det, og det blir mye lettere å komme med slemme kommentarer på sosiale medier. Jeg har opplevd litt jeg også. Ikke så veldig mye, men småstikk som går på prestasjon og hvordan man ser ut. Uansett hvor flink man er til å takle det, så er det ikke koselig å få slike kommentarer, sier Fredrik Krogstad.

Les også: Kippe reddet ett poeng: - Mitt viktigste mål

MOT-organisasjonens mål er å utvikle robust ungdom som inkluderer alle, og Ingrid Ness Rolland - som er ambassadøransvarlig for idrettsutøverne - var veldig glad for at Knudtzon og Krogstad tok turen til Gjerdrum.

- Erling og Fredrik er utrolig bevisste, gode forbilder som snakker om viktige ting for ungdom. De gjorde en kjempegod jobb, og det er viktig at de snakker om ting som er tøft. Det sitter mange her som kanskje sliter med noe som de ikke tør å snakke om, sier Ingrid Ness Rolland.

Her kan du se video fra LSK-spillernes besøk på Gjerdrum ungdomsskole:


Annonse fra Eliteserien: