Klare for G19-EM: - Veldig morsomt

I dag reiser Mads Hedenstad Christiansen, Erik Tobias Sandberg, Philip Slørdahl - og gjestespiller Colin Rösler - til G19-EM i Armenia. Vi ønsker de talentfulle 2000-gutta masse lykke til i mesterskapet.

Annonse:

- Det blir veldig morsomt. Erik Tobias og jeg har jo vært med i mesterskap før, og det var veldig spennende og lærerikt. Den gangen gikk vi ikke videre fra gruppespillet. Denne gangen håper vi på å klare det, sier keeper Mads Hedenstad Christiansen.

Norge skal i første omgang kjempe om en semifinaleplass i gruppe med Frankrike, Irland og Tsjekkia. Åpningskampen spilles mot Irland 15. juli.

- Vi må være såpass ærlige å si at vi er underdogs. Men med en god prestasjon kan vi gå videre til en semifinale og bli blant de fire beste. Det er kun åtte lag som er med i EM, så det er bare topp-topp klasse som deltar, sier Erik Tobias Sandberg.

De får også selskap av Philip Slørdahl. Midtstopperen har aldri representert kretslag eller landslag tidligere, men ble selvsagt svært glad da landslagssjef Gunnar Halle tok ham ut i troppen som skal delta i mesterskapet.

- Det kom som et lite sjokk da jeg ble tatt ut. Men jeg ble selvfølgelig veldig glad. Det blir en fin opplevelse, sier Philip Slørdahl.

Les også: Lehne trenger igjen: - Stor fremgang

Uwe Röslers sønn Colin er Manchester City-spiller, men har trent med LSK i sommer for å holde formen ved like inn mot EM i Armenia.

- Det har vært veldig fint å kunne holde meg i form her i sommer. Lillestrøm vil alltid være en del av hjertet mitt, og vi gleder oss veldig til EM. Det blir spennende, sier Colin Rösler.

Les også: Her er Norges EM-tropp

Se video-intervju med kvartetten her:


Annonse fra Obos-ligaen: