Kippe tok keeperrollen - Barnas LSK-dag en stor suksess

Med Frode Kippe (40) både som keeper og instruktør ble Barnas LSK-dag en stor suksess for de mange unge og håpefulle fotballspillerne.

Annonse:

Før søndagens hjemmekamp mot Odd inviterte Norgesexpo i samarbeid med LSK til et gedigent familiearrangement for barn i alle aldre - med mye moro på programmet.

Les også: Kippe: - Sandberg var banens beste

Prosjektleder for Lillestrøm, Ole-Mikal Fløgstad, var svært fornøyd med gjennomføringen. Spesielt ble stemningen god da Frode Kippe, som måtte stå over seriekampen senere på dagen grunnet fire gule kort, dukket opp utenfor LSK-Hallen.

- Totalt var 500-600 mennesker i alle aldre innom i løpet av søndagen. Høydepunktet var nok at Frode Kippe deltok på de ulike øvelsene sammen med barna. Han har en helt unik posisjon, og skrev autografer og ble fotografert til den store gullmedaljen. Maskotene med Gullik i spissen var også en sikker vinner. Det var også hyggelig å se at så mange ble med å gå i toget fra LSK-Hallen og til Åråsen for å få med seg kampen mot Odd, sier Fløgstad.

Både Norgesexpo og LSK er innstilt på å fortsette med Barnas LSK-dag.

- Hele arrangementet var en stor suksess. Både Norgesexpo og LSK vil gjerne videretuvikle konseptet ytterligere slik at enda flere tar turen neste år. At vi flyttet Fanzone til Barnas LSK-dag ga hele arrangementet en ekstra spiss. Vi håper at mange av de som var med også tar turen til Fanzone før hjemmekampen mot Strømsgodset mandag 2. juli, sier Ole-Mikal Fløgstad.

Meld deg på LSKs Coerver-trening her - sjekk video:


Annonse fra Eliteserien: