Kippe fikk eget VIP-konsept på Åråsen - og hotellsuite på Scandic

Jannicke Holmgreen Lorentzen overrasket Frode Kippe med å omdøpe det største hotellrommet på Scandic Lillestrøm til Kippesuiten. Og på Åråsen ble et VIP-konsept oppkalt etter kapteinen.

Annonse:

Det ble en hektisk 40-årsdag for Frode Kippe. Som første spiller ankom han garderoben på Åråsen klokka 08.15. Der hadde sportskoordinator Tor Arne Solberg vartet opp med ballonger på plassen til jubilanten.

Så ventet en knallhard treningsøkt med laget i LSK-hallen. Før det ble en markering under lunsjen på Åråsen. En rekke kjente fotballprofiler hadde sendt inn sin hilsen til LSK-kapteinen - deriblant tidligere lagkamerat i Liverpool, Jamie Carragher.

Daglig leder Robert Lauritsen kunne deretter fortelle at et område på VIP'en fra og med nå skal hete Kippes corner - som en gest fra klubben.

Etter seansen tok vi med en intetanende Frode Kippe til sentrum av Lillestrøm. På det nye Scandic-hotellet ble han møtt av hotellsjef Jannicke Holmgreen Lorentzen da han gikk ut av heisen i 12. etasje. Midtstopperen ble eskortert inn i det aller største hotelletrommet. Som fra og med i dag heter Kippesuiten.

- Jeg har gledet meg så mye til dette at jeg nesten ikke har sovet i natt. En veldig fin markering for Frode. Det er viktig for oss å sette pris på lokale helter, sier Jannicke Holmgreen Lorentzen.

- Det var mye oppmerksomhet på én dag. Jeg er utrolig stolt og glad. Det er artig å bli satt pris på. Det setter jeg veldig stor pris på også. Dette var et fantastisk rom. Jeg har ikke sett noe bedre på mine 20 år i Lillestrøm. Den utsikten i tillegg, sier Kippe.

Hotellsjefen kunne tillegge at LSK-kapteinen vil få tilgang til Kippesuiten resten av livet til «Kippe-pris».

Førstkommende fredag kan du se Frode Kippe i kamp for første gang i 2018. Strømmen er motstander i LSK-hallen. 

Har du ikke kjøpt sesong ennå? Det kan du gjøre her!

Annonse fra Eliteserien: