Se Liverpool-legendens bursdagshilsen til Frode Kippe

En rekke kjente fotballnavn har sendt oss sin bursdagshilsen til Frode Kippe - som i dag fyller 40 år. Deriblant den ni dager yngre Liverpool-legenden Jamie Carragher.

Annonse:

- Frode! Jeg vil ønske deg alt det beste på din 40-årsdag. Du er litt foran meg, jeg må vente i ti dager til, sier Carragher i videohilsenen som ble spilt inn i går.

Carragher og Kippe ble lagkamerater da nordmannen ble Liverpool-spiller i januar 1999. Den engelske midtstopperen, som fikk 38 A-landskamper for hjemlandet, la opp i 2013 - og er imponert over at LSK-kapteinen fortsatt holder koken.

- Jeg hører at du fortsatt scorer mål og vinner cupfinaler. Ønsker deg alt godt, kamerat, og håper det går bra. Behold støvlene på, melder Jamie Carragher.

Kippe startet dagen med å se videoen med hilsener fra kjente fotballnavn han har møtt gjennom sin lange karriere.

- Det var mange hyggelige ord fra mange hyggelige mennesker. Jeg satte stor pris på det, sier jubilanten. 

Mange mener han er blitt en legende i norsk fotball, men selv tenker han ikke i de baner.

- Nei, jeg tenker ikke noe på det. Jeg har vært her, hatt det utrolig gøy - og tatt en kamp om gangen, på en måte. Så har det blitt mange år, da. Det er artig at folk setter pris på det jeg har bidratt med. Men nå tenker jeg bare på at jeg skal gjennom en knallhard treningsøkt med Arne, sier Frode Kippe.

Jamie Carragher er ikke alene om å ha sendt en hilsen til lsk.no. Se vår gratulasjonskavalkade her:


Annonse fra Eliteserien: