Kind Mikalsen og Krogstad forlenger med LSK

Gode nyheter dagen etter det skuffende tapet for Kristiansund: Simen Kind Mikalsen (24) og Fredrik Krogstad (22) har skrevet under på nye kontrakter med LSK.

Annonse:

Simen Kind Mikalsen, som rundet 100 seriekamper for Lillestrøm mandag, har signert en avtale som strekker seg ut 2021-sesongen. Den opprinnelige avtalen gikk ut etter årets sesong.

- Det gir meg en god mulighet til å utvikle meg videre i en kjempefin klubb som jeg er blitt veldig glad i. Jeg er kjempestolt over det, og veldig takknemlig, sier den tidligere Ull/Kisa-spilleren.

Fredrik Krogstad hadde kontrakt ut 2019-sesongen. Den nye avtalen strekker seg ut 2020-sesongen, og 22-åringen er glad for å forlenge engasjementet.

- Det betyr at jeg har litt over to og et halvt år igjen av den nåværende kontrakten. Det gleder jeg meg veldig til. Jeg ønsker å bli i Lillestrøm, og bidra til at klubben gjør det bra. Du skal ikke se bort fra at jeg blir her enda lengre også, sier Krogstad.

Sportssjef Simon Mesfin er glad for at to så viktige spillere forplikter seg til nye år med Åråsen som hjemmebane.

- Simen har vi pratet med jevnt og trutt siden i fjor sommer. Han har vært positiv hele veien, så fant vi ut at den rette timingen var nå. Fredrik hadde en avtale ut 2019-sesongen, så vi hadde ikke hastverk, men vi velger å være i forkant, sier Mesfin.

Ikke minst mener han at det er viktig å forlenge avtaler med spillere som er på vei inn i sine beste år som aktive. Kind Mikalsen og Krogstad fyller henholdsvis 25 og 23 år i løpet av de neste månedene.

- Det er veldig viktig. Nå har vi bygd en grunnmur som gjør at vi får spillere som vil være her når de er i rutinealderen, påpeker sportssjefen.

LSK-spillerne var naturligvis skuffet over at de måtte reise hjem fra Kristiansund uten poeng.

Les kampreferat fra Kristiansund - Lillestrøm her!

- Generelt sett er vi for dårlige. Vi er ikke i nærheten av det vi vet vi kan. Men vi leder 1-0, og da er det veldig surt å gi fra seg seieren. Uansett: Jeg tviler ikke på at resultatene vil komme, sier Krogstad.

Simen Kind Mikalsen er optimistisk med tanke på de kommende årene.

- Jeg ser veldig lyst på fremtiden. Vi har en veldig fin gruppe, og har fått på plass en bra økonomi, sier han.

Begge ser fram til å revansjere seg i mandagens hjemmekamp mot Start. Vi håper mange tar turen til Åråsen nå som snøen (snart) har smeltet og gresset er grønt.

Her kan du se sammendrag av kampen mot Kristiansund:


Annonse fra Eliteserien: