Kanari-Fansen med kjempebidrag til #SOFAKAMPREKORD - 3709 billetter solgt

En gul og svarts patriot's mektige hjem står uten supportere i første omgang, men fra sofaen skal Kanari-Fansen synge og heie frem gutta som aldri før. Nå har KFL kommet med det største enkeltbidraget til #Sofakamprekord så langt.

Annonse:

Supportergruppen meldte søndag at de kjøper 1.000 billetter til kampen mot Ham-Kam på tirsdag, og legger i tillegg på med 40 sesongkort. Bidraget gjør at billettsalget til årets første hjemmekamp har nådd 3.709 solgte billetter. Leder av Kanari-Fansen, Tony Johansen sier det er rart å støtte oppom en kampanje for å sitte hjemme

- Året i år blir jo fryktelig spesielt for oss som supportere. Det blir ingen borteturer, store TIFO-show's eller andre aktiviteter som tærer på økonomien til supporterklubben. Da #Sofakamprekord-kampanjen ble lansert syntes vi at det var en fin måte å kunne støtte klubben selv om det føles spesielt å støtte en kampanje for at folk skal se kamp fra egen sofa.

Les også: UFC kjøpte 200 billetter

Johansen mener bidraget til supporterene viser at LSK er noe mer enn en bedrift, og mer enn en fotballklubb. Sportsklubben er en familie.

- Lillestrøm Sportsklubb er ikke en klubb hvor noen føler seg utenfor eller blir satt til side. LSK har vist dette ved å holde folk i arbeid og ikke utnytte statskassa ved første mulighet. På samme måte som at man hjelper en i familien som kanskje sliter litt i disse vanskelige tider skal vi i supportermiljøet hjelpe klubben opp igjen i det gjeve selskap. For vi er en familie, selv om det ikke blir "søndagsmiddag" med samlet familie på en stund.

Daglig leder i Lillestrøm Sportsklubb, Robert Lauritsen, kjenner følelsene bruse når han får høre om supporterenes engasjement.

- Dette er enestående og viser at vi har de beste supporterne både på stadion og nå i Covid-19 perioden, fra sofaen. Jeg blir på vegne av klubben ekstremt stolt , glad og takknemlig for bidraget som KFL kommer med. Engasjementet som nå kommer frem i denne kampanjen er fantastisk og LSK takker alle bidragsytere for støtten!

Les også: Mathew forlenger - vil hjelpe LSK tilbake til Eliteserien

Utfordrer bedrfter og sponsorer

KFL-Lederen er nå spent på å se om noen kan klare å slå supporterenes bidrag før kampen sparkes i gang tirsdag kveld.

- Vi er stolte over å ha det største enkeltbidraget så langt i kampanjen, og håper nå det skaper en kjedereaksjon blant bedrifter og sponsorer. Det er nå familien skal stå samlet, og vi håper at flere vil vise at deres bedrift er en del av familien ved å bidra til aksjonen.

Les styret i Kanari-Fansen sin pressemelding i forbindelse med deres bidrag her 

Alle som kjøper billett er med i trekningen av 2 VIP billetter som inkluderer mat og storskjerm i VIP-lokalene på kampdag den 07.07. I tillegg vil en av de som vippser bli trukket ut til å få trivelig besøk i sin egen TV-stue: Arnór Smárason, som dessverre er skadet, tar med seg produkter fra LSK-Shop og heier lagkameratene fram i sofaen sammen med en av de som har kjøpt billett til 50 kroner. Forhåpentligvis blir det noen fine jubelscener som vi håper vi kan få lov til å filme.

La oss vise alle at vi er de beste supporterne både på stadion og på sofaen. Bli med på å sette #sofakamprekord. For å kjøpe din sofabillett vippser du 50,- eller et selvalgt beløp til 1917. Kontonummer 1204.04.58288 kan også benyttes.

Annonse fra Eliteserien: