Kairinen om LSK-starten: - Godt å være i gang

Fredag spilte Kaan Kairinen (21) 90 minutter i sin første treningskamp, der slo LSK Ull/Kisa 3-0. Han trives utrolig godt, og ser frem til fortsettelsen.

Annonse:

- Vi vinner 3-0, det er veldig bra. Vil ikke si vi hadde noen problemer, med unntak av starten når Ull/Kisa hadde mange cornere. Jeg synes vi spilte bra. Glad for at jeg fikk spille hele kampen.

Les også: Unggutta senket Ull/Kisa

Ull/Kisa er et av flere lag vi skal møte i OBOS-ligaen kommende sesong.

- Jeg synes nivået var bra. Selvom de ikke hadde så mange sjanser, det betyr bare at vi har et bra forsvar. Vi forsvarte oss bra hele kampen.

Foran rundt 500 tilskuere fikk ha sin LSK-debut, Kaan er veldig imponert over oppmøtet - tross at det «bare» var en treningskamp.

- Jeg må si at oppmøtet i hallen overrasket meg positivt. At det kom så mange viser at supporterene har et stort engasjement for klubben. Det betyr at vi har en bra supporter-skare, som jeg visste før jeg kom til klubben, og har fått høre det nå av spillere og støtteapparat. Jeg er veldig glad for at så mange møtte opp.

Her kan du kjøpe sesongkort - som sikrer deg gratis inngang på LSKs treningskamper

DØDBALLFOT: I Kaan Kairinen får LSK en solid dødballfot - noe som viste farligheter i hans debut.<br />Foto: Emil Saglien Ruud
DØDBALLFOT: I Kaan Kairinen får LSK en solid dødballfot - noe som viste farligheter i hans debut.
Foto: Emil Saglien Ruud

LSKs unggutter - som utgjør ca. 40% av A-troppen - har generelt gjort et veldig godt inntrykk på klubb og supportere denne sesongoppkjøringen. Det gleder finnens øyne.

- Det er alltid moro å se unggutta spille bra sammen. Ikke minst at de får betalt for innsatsen. Det gleder å se så mange unge på banen, samtidig som vi fikk et godt resultat.

Kaan har kun hatt kontrakt med LSK i fire dager, og hatt noen flere økter med laget. 21-åringen trives allerede godt i klubben.

- De første dagene har vært veldig bra! Jeg har bare hatt noen økter med laget, men jeg liker meg godt her, har blitt tatt veldig godt i mot. Godt å være i gang, gleder meg til fortsettelsen.

Les også: Slik skal de bygge Lillestrøm Sportsklubb

Annonse fra Eliteserien: